Sponsor

Nieuwe Sharkoon Rebel F50 PWM fan

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de Rebel F50 PWM fan lanceert Sharkoon een nieuwe fan in twee kleursamenstellingen zwart en wit. Volgens Sharkoon is de fan uitermate geschikt voor een high-end build, gezien de hogere RPM-snelheden tot 2.000RPM. De Rebel F50 PWM fan biedt ondersteuning voor een ruimte diversiteit aan verlichtingsplatformen van moederbordfabrikanten.

Het officiële persbericht

Sharkoon Technologies breidt haar assortiment PC-ventilatoren uit met de lancering van de Rebel F50 PWM. Deze verlichte 120-millimeter PC-ventilator kan worden geregeld binnen een bereik van 600 tot 2000RPM en is geschikt voor high-end hardware en waterkoelsystemen.

Instelbaar, hoog toerentalbereik
De Rebel F50 PWM-ventilator is speciaal ontwikkeld voor high-end hardware en waterkoelsystemen en is ontworpen om een luchtstroomvolume tot 132 kubieke meter per uur te leveren bij een maximum van 35 decibel. De ventilator kan echter ook worden geregeld binnen een snelheidsbereik van 600 tot 2000 omwentelingen per minuut voor een optimale balans tussen prestaties en een stille werking.

Ontkoppelde montage
Om de geluidsniveaus verder te minimaliseren heeft de Rebel F50 PWM rubberen contactpunten voor een ontkoppelde montage en helpt zo de overdracht van trillingen op de pc-behuizing te voorkomen.

Intelligente aansluitingen
De Rebel F50 PWM-ventilator is uitgerust met een 4-pins PWM-connector en een 4-pins LED-connector met een 5V-D-gecodeerde-G-pin-out. De ventilator kan gemakkelijk in serie met andere ventilatoren worden aangesloten om zo weinig mogelijk aansluitingen op het moederbord te gebruiken.

Ongecompliceerde integratie
De Rebel F50 PWM kan eenvoudig worden geïntegreerd in de meeste verlichtingsplatformen dankzij de compatibiliteit met Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion en ASRock Polychrome. De ventilator is beschikbaar in zowel een zwarte als een witte versie voor een bijpassende installatie in zowel donker- als lichtgekleurde PC hardware.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *