Sponsor

TEAMGROUP introduceert de T-FORCE XTREEM ARGB DDR5-werkgeheugen

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 geheugenkits lanceert TEAMGROUP diverse snelheden aan nieuwe high-end geheugenkits. Esthetisch zouden de geheugenkits met de aanwezige lichtstroken vloeiende ‘aurora-effecten’ kunnen creëren.

De geheugenkits met frequenties van 7600, 8000 en 8200 MHz zouden per maart - april verkrijgbaar moeten zijn in Europa. Op het moment van schrijven zijn de prijzen nog onbekend.

Het officiële persbericht

T-FORCE, het gaming merk van het wereldwijd toonaangevende geheugenmerk Team Group Inc., heeft het langverwachte T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 Desktop Memory gelanceerd, dat niet alleen het uiterlijk en de prestaties verbetert, maar ook gebruik maakt van de exclusieve gepatenteerde IC-grading verificatietechnologie om geheugenmodules met hoge prestaties te creëren. Met de XTREEM ARGB DDR5 kunnen gamers genieten van de spanning van het gamen en tegelijkertijd een meeslepende aurora-sfeer creëren met vloeiende en zachte lichteffecten.

Qua ontwerp is de T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 voorzien van innovatieve tweedelige lichtstroken die zachte en delicate lichtbewegingen uitstralen die lijken op de aurora charme. Het ondersteunt ook verschillende verlichtingsbedieningssoftware, waardoor een buitengewoon visueel RGB-festijn wordt gecreëerd. Het product zelf is voorzien van een matzwarte hitteverspreider van een aluminiumlegering van 2 mm dik, die zowel de hardheid en duurzaamheid benadrukt.

De XTREEM ARGB DDR5 maakt gebruik van een 10-laags professionele anti-interferentie geoptimaliseerde PCB-kaart en verbetert het warmteafvoerontwerp van de PMIC-powermanagement-chip om de prestaties stabiel te houden tijdens high-speed dataoverdracht, zodat gamers kunnen genieten van een krachtige en high-frame game-ervaring. De T-FORCE XTREEM ARGB DDR5 RAM biedt geheugenmodules met frequenties van 7600, 8000 en 8200 MHz, ondersteunt een on-die ECC-foutcorrectiemechanisme en biedt een uitgebreide levenslange garantie voor het product in de eerste golf van de product lancering.

Prijzen en beschikbaarheid
Naar verwachting zullen de T-FORCE XTREEM ARGB DDR5-geheugenkits verkrijgbaar zijn per maart - april in Europa. Prijzen zijn op het moment van publicatie nog onbekend.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *