Sponsor

Cherry lanceert de Xtrfy K5V2 Compact een 65% toetsenbord

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Cherry lanceert officieel zijn Xtrfy K5V2 Compact, een 65% toetsenbord met Cherry zijn nieuwe MX2A schakelaars. Persoonlijk was ik redelijk verrast, gezien de review van de Cherry Xtrfy K5V2 Compact bij ons al sinds oktober 2023 live staat. Maar goed, dat mag de pret niet drukken van dit nieuwsbericht, gezien de review een pracht beeld geeft van de ervaring met Cherry zijn nieuwe MX2A schakelaars.

Het officiële persbericht

Cherry lanceert zijn eerste gaming toetsenbord met de nieuwe MX2A schakelaars. De Cherry XTRFY K5V2 is een compact 65% toetsenbord dat is uitgerust met Red MX2A schakelaars, de nieuwste versie van Cherry’s befaamde mechanische schakelaars met enkele belangrijke aanpassingen aan het ontwerp. De MX2A schakelaars zijn voorzien van een nieuw veerontwerp, dat verandert van cilindrische naar tongeometrie voor bijna contactloze lineaire beweging, waardoor veervervorming en krassen worden verminderd. Alle MX2A schakelaars maken ook gebruik van een Gold Crosspoint contactsysteem, wat een debounce tijd van minder dan 1ms mogelijk maakt.

RGB-verlichting
De Cherry XTRFY K5V2 verhoogt de lat voor RGB-verlichting met geavanceerde verlichting per toets naast LED strips om kleuren en effecten verder te verbeteren. Met zijn compacte afmetingen en lineaire Red-schakelaars zullen gebruikers wat bureauruimte terugwinnen en een stillere en responsievere type-ervaring hebben met duurzame, duurzame schakelaars.

Constructie
Het toetsenbord heeft een stevige metalen plaatconstructie en dubbele lagen geluidsabsorberend schuim. Gebruikers profiteren ook van anti-ghosting, 1000Hz polling en Super Scan-technologie, die alle toetsen elke halve milliseconde scant voor een betere responstijd bij het gamen. Het toetsenbord heeft een afneembare USB-kabel, zodat je het gemakkelijk kunt loskoppelen voor transport.

Prijs en beschikbaarheid
De Cherry XTRFY K5V2 zal verkrijgbaar zijn in een zwarte en transparant witte versie. De verwacht adviesprijs bedraagt € 149,99, zoals aangegeven in onze review.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *