Sponsor

G.Skill kondigt Trident Z5 Royal Series DDR5-geheugen aan

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Wellicht één van de meest opvallende geheugenkits op de markt maakt zijn terugkeer op het DDR5-platform: de G.Skill Trident Z5 Royal series. Verkrijgbaar in het goud en zilver met snelheden oplopend tot 8400MT/s als 48 GB kit. Op het moment van schrijven is het vooralsnog een aankondiging en zijn prijzen en beschikbaarheid nog onbekend.

Het officiële persbericht

G.SKILL International Enterprise Co, Ltd, ’s werelds toonaangevende merk van performance overklok geheugen en PC componenten, is verheugd om de langverwachte Trident Z5 Royal serie van high-performance overklok DDR5 geheugen aan te kondigen. Met een gespiegelde heatspreader in goud- of zilverkleur en een kristallen lichtbalk over de gehele lengte is de Trident Z5 Royal de belichaming van de luxe van het vlaggenschip van de Trident Z5 productfamilie.

Trident Z5 Royal markeert de terugkeer van het populaire luxueuze ontwerp naar de nieuwe generatie DDR5-geheugen onder het Trident Z5-ontwerp, en erft van zijn DDR4-voorganger de glanzende, gespiegelde heatspreader in goud- of zilverkleur en een ontwerp met kristallijne lichtbalk voor een prachtige weergave van RGB-verlichting. Elke heatspreader is CNC-gesneden uit aluminium en gegalvaniseerd voor een prachtig ontwerp dat past bij zijn koninklijke naam.

Ontworpen voor overgeklokte prestaties, zal de Trident Z5 Royal worden aangeboden tot een extreme DDR5-8400 CL40 met 48 GB (2x24GB) kit capaciteit, evenals in andere specificaties met kit capaciteiten tot 96 GB (2x48GB). Aanpasbare RGB-verlichting wordt ook ondersteund via de G.SKILL Trident Z Lighting Control software of verlichtingssoftware van moederborden van derden.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *