Sponsor

MSI Claw Gaming Handheld – prestatie update

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

De MSI Claw Gaming Handheld ziet nogmaals een prestatiesprong door nieuwe BIOS en MSI Center M. Hiermee zou de Claw tot wel 90% meer FPS leveren waarbij de handheld superieure prestaties levert in vergelijking met zijn concurrenten in de top 100 populairste games op Steam.

Tijdens het MSIology evenement op 14 maart waar TechGaming aanwezig was, maakte voor het eerst kennis met de Claw. We zijn dan ook reuze benieuwd wat de verbeteringen in de praktijk zullen bewerkstelligen.

Het officiële persbericht

MSI, een toonaangevend merk in gaming, contentcreatie en zakelijke en productiviteitslaptops, is trots om aan te kondigen dat zijn gaming handheld, Claw, een aanzienlijke prestatieverbetering van tot wel 30% heeft behaald door een nieuwe BIOS en MSI Center M update. Bovendien zorgen de nieuwe BIOS en MSI Center M ervoor dat de Claw alle top 100 populaire games op het Steam-platform soepel kan spelen, wat zorgt voor een uitstekende mobiele game-ervaring.

De nieuwste versies van de E1T41IMS.109 BIOS (genoemd 109) en MSI Center M 1.0.2405.1401 (genoemd 2405.1401) voor de Claw zijn intern getest en hebben aangetoond de gameprestaties aanzienlijk te verbeteren. Zo was er bijvoorbeeld bij de populaire open-wereld racegame Forza Horizon 5 een prestatieverbetering van tot wel 30%. Andere bekende games zoals Fortnite en Helldivers 2 zagen ook prestatieverbeteringen van meer dan 20% met de nieuwe BIOS en MSI Center M, wat zorgt voor een soepelere game-ervaring.

Consumenten kunnen de nieuwste BIOS en MSI Center M direct downloaden via de Live Update-functie in MSI Center M of de officiële MSI-website. Vanaf BIOS 109 kunnen gebruikers hun BIOS ook rechtstreeks bijwerken via de Live Update-functie in MSI Center M zonder deze van de website te hoeven downloaden. MSI Center M zal in de toekomst ook actief BIOS update-meldingen naar gebruikers sturen, wat het gemak aanzienlijk vergroot. Voor meer informatie over het updaten van de Claw, raadpleegt u de officiële website van MSI.

Met updates voor MSI Center M en de BIOS kan de MSI Claw superieure prestaties leveren in vergelijking met zijn concurrenten in de top 100 populairste games op Steam. Bijvoorbeeld, in de populaire open-wereld survival game Valheim, kan de Claw tot wel 90% meer FPS leveren. Andere populaire games zoals Euro Truck Simulator 2, World of Warships en Dying Light zien ook prestatievoordelen van meer dan 50%, wat zorgt voor een soepelere game-ervaring.

Om de gebruikerservaring continu te verbeteren, werkt MSI actief samen met Intel om de prestaties van de Claw te optimaliseren. We geloven dat met elke update van de BIOS, GPU-drivers en de ingebouwde gaming bemiddelingssoftware, MSI Center M, de Claw een stabielere en soepelere game-ervaring zal bieden.

Voor meer informatie over de Claw kunnen gebruikers de volgende locaties bezoeken. MSI heeft ook toegewijd personeel gestationeerd op het officiële forum en de officiële Sub-Reddit om te reageren op gebruikersvragen. Gebruikers worden aangemoedigd om optimaal gebruik te maken van deze bronnen. Onder andere een toegewijde landingspagina over hoe je de MSI Claw op de juiste wijze kunt instellen:

Claw Official Product Page
Claw Official User Guide

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *