Sponsor

HYTE kondigt THICC Q80 Trio All-in-One 360mm vloeistofkoeler

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

HYTE kondigt de THICC Q80 Trio All-in-One 360mm vloeistofkoeler aan. Naast de THICC Q80 Trio introduceert HYTE ook de THICC P60 240mm AIO zonder displaypaneel en een nieuwe serie THICC FP12 ventilatoren. Naar verwachting zijn de nieuwe componenten per augustus en september beschikbaar.

Het officiële persbericht

HYTE, een toonaangevende fabrikant van geavanceerde PC-componenten en randapparatuur, kondigt vandaag de THICC Q80 Trio aan, een 360mm versie van zijn eerste all-in-one (AIO) vloeistofkoeler, THICC P60 Duo, en een nieuwe serie THICC FP12 ventilatoren.

THICC Q80 Trio

HYTE introduceert de THICC Q80 Trio - de best presterende koeler ooit gemaakt. Een 360mm lange, 52mm THICC Ginormous Heat Exchanger absorbeert meer watt dan elke andere vloeistofkoeler, terwijl de Dual Harmonic Pumps moeiteloos de heetste CPU’s koelen. Onze grotere koperen koelplaat van de 2e generatie met een 50% hogere vinnenbedekking en een geüpgraded vloeistofstroompad verlaagt de temperatuur tot 2°C meer. De meegeleverde THICC FP12 Trio heeft een vernieuwde omnidirectionele esthetiek, integreert ventilatoren in een enkel frame en vernietigt stil de hitte met de hoogste prestatie-ruisverhouding op de markt.

Boven de koelplaat op een zwevende, dubbel scharnierende uitloop zit een oogstrelend 5" Ultraslim IPS-scherm met een 42-pixel qRGB array op de achterkant, waardoor systemen tot leven komen met betoverend verzadigde kleuren. De THICC Q80 is een Nexus Link Primary Node die tot 18 apparaten op één kanaal kan aansluiten en tot 36 apparaten op beide beschikbare kanalen. De THICC Q80 zal beschikbaar zijn in zowel Pitch Black als Panda kleurstellingen en zal volledig aanpasbaar zijn via HYTE Nexus.

THICC P60 Duo

De THICC P60 Duo wordt HYTE’s tweede 240mm AIO, die dezelfde uitzonderlijke prestaties levert als de THICC Q60 in een slanke nieuwe esthetiek tegen een meer betaalbare prijs! De meegeleverde THICC FP12 Duo heeft een vernieuwde omnidirectionele esthetiek, integreert ventilatoren in een enkel frame terwijl het geluidloos warmte wegvaagt met de hoogste prestatie-ruisverhouding op de markt. De innovatieve projectorlenzen van deze categorie vangen verspreide stralen qRGB-licht op en focussen deze in een bundel van betoverende kleuren, waardoor uw hele systeem tot leven komt zonder dat u extra LED-strips hoeft te installeren. De THICC P60 Duo wordt gevoed door Nexus Link en kan een heel systeem aan koeling en verlichting via één kabel bedienen met maximaal 18 apparaten op één poort of maximaal 36 apparaten via zowel Type-C als Type-M kanalen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Panda en Pitch Black.

THICC FP12 Duo & Trio

Maak kennis met HYTE’s nieuwe THICC FP12 Duo en Trio. De omnidirectionele esthetiek zorgt voor een ononderbroken visuele stroom zonder dat dit ten koste gaat van de uitzonderlijke 32mm THICC prestaties. Een efficiënter en naadloos ontwerp integreert alle ventilatoren in een enkel frame en elimineert verbindingen voor de eenvoudigste bouw ooit. Met glasvezel versterkte bladen van vloeibaar kristal polymeer vernietigen geruisloos warmte met een monsterlijke 105,8 CFM luchtstroom en 8,14 mm-H2O statische druk. Meegeleverde thermische en positioneringssensoren maken intelligente systeembrede koelregeling mogelijk met dynamische sensor input/output mapping en aangepaste curves voor elke individuele ventilator met behulp van HYTE Nexus software. Aangedreven door Nexus Link, klik ze gemakkelijk magnetisch aan elkaar via Type-M. Verkrijgbaar in de kleuren Panda en Pitch Black.

Prijzen & Beschikbaarheid
  • THICC Q80 Trio zal naar verwachting beschikbaar zijn in augustus 2024.
  • THICC P60 Duo is naar verwachting verkrijgbaar in september 2024.
  • THICC FP12 Duo en Trio zijn naar verwachting verkrijgbaar in augustus 2024.
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *