Sponsor

COMPUTEX 2024 – COUGAR

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim COMPUTEX 2024
Visie van TechGaming

Gedurende COMPUTEX 2024 volgen we getrouw de nieuwste ontwikkelingen en aankondigen. Uit enthousiasme en een flinke dosis aan liefde voor hardware verzamelen we graag de belangrijkste nieuwsfeiten. Suggesties en/of tips voor de redactie?

COMPUTEX 2024

COUGAR’s volgende generatie apparatuur staat centraal op de COMPUTEX, waar we met veel enthousiasme onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PC-componenten en gaming stoelen presenteren.

De focus van COUGAR ligt dit jaar op ontwrichtend design, waarbij we de verwachtingen van markttrends ondermijnen: onze gaming stoelen spelen in op de behoeften van geïntegreerde werk- en speelruimtes en geven prioriteit aan de gezondheid van de lendenen, krachtige airflow PC-kasten passen thermodynamische principes toe op ventilatie en onze interpretatie van de alomtegenwoordige panoramische view-kast geeft een letterlijke draai aan het conventionele ontwerp.

FV270

Transparantie en helderheid vormen de kern van het ontwerp van de FV270, met een polyhedraal, gehard gebogen glazen omtrek. Het onbelemmerde zicht op het interieur laat de wereld uw bouwwerk niet alleen zien zoals het is, maar ook alles wat u zich ervan voorstelt.

De innovatieve plaatsing van koelventilatoren onder een hoek en het opgetilde voorpaneel verbeteren de luchtstroom, waardoor koude stromen van onderaf worden aangezogen voor optimale koeling. Kabelbeheer is naadloos en verbergt kabelwarboel achter het moederbord met omgekeerde routing. Met ondersteuning voor E-ATX moederborden en GPU’s tot 420 mm met horizontale en verticale montageopties, zijn de mogelijkheden om de FV270 op maat te bouwen onbeperkt. Eenvoudig te verwijderen filters garanderen bescherming tegen stof, en een optioneel verlicht roterend platform laat je verzamelobjecten zien, waardoor een letterlijke draai wordt gegeven aan conventioneel panoramisch kastontwerp en je PC een persoonlijk statement wordt.

MX600 Mini RGB

De MX600 Mini RGB is een pionier op het gebied van de integratie van twee 160mm ventilatoren in een minitower met de optie om uit te breiden tot een totaal van 10 ventilatoren. De schuine luchtstroomhelling leidt de luchtstroom soepeler, terwijl vierkante perforaties op het voorpaneel de luchtstroom met 11% verhogen vergeleken met ronde ontwerpen. Dit geavanceerde ventilatiesysteem, aangevuld met ondersteuning voor een 360mm waterkoelingsradiator, beschermt de MX600 Mini RGB tegen de oplopende temperaturen van moderne, grafisch-intensieve gaming. Een GPU capaciteit van maximaal 380mm maakt de MX600 Mini RGB geschikt voor high-performance builds zonder gegijzeld te worden door het compacte formaat. Compatibiliteit met reverse connector moederborden elimineert kabelwarboel, en de geïntegreerde universele fan hub maakt naadloze coördinatie van PWM ventilatorsnelheid en RGB verlichting mogelijk, zodat je de verlichting zonder software kunt regelen of synchroniseren met moederbordsoftware.

Airfare ECO

De Airface Eco is ontworpen met de focus op eco-efficiëntie. Conische ventilatieopeningen lopen taps toe vanuit een brede opening, waardoor thermodynamische principes worden gebruikt om de temperatuur van de luchtstroom die door het voorpaneel wordt geleid aanzienlijk te verlagen. Aangevuld met dubbele 180mm PWM-ventilatoren, zorgt het maximaliseren van de koeling zonder extra energiekosten voor een lagere impact op het milieu en een kleinere ecologische voetafdruk.

Functies zoals de quick-slide stoffilter, afneembaar bovenpaneel en afneembare front brackets zijn overgebracht naar de Airface Eco op basis van de bewezen sterke punten van de Duoface Pro; we hebben ook constructief geluisterd naar feedback en dienovereenkomstig geüpgraded, met inbegrip van nieuwe verticale GPU ruimte om onbelemmerde koeling en meer kabel routing mogelijk te maken. Daarnaast zorgt een modulaire I/O aan de voorkant voor veelzijdige plaatsingsopties zodat al je poorten en knoppen gemakkelijk toegankelijk zijn, ongeacht de oriëntatie van de kast.

Speeder

Gamen en werken overlappen elkaar vaak in moderne woonruimtes: de Speeder is ontworpen met deze veelzijdigheid in gedachten. Het slanke frame is geïnspireerd door de racewereld en brengt de esthetische flair van een prestatiegericht autochassis in de kamer. De ergonomische functies helpen je een gezonde houding aan te nemen, of je nu tegen de klok racet tijdens crunch time of dat spannende moment in de game grijpt.

Het gaas van chenillegaren biedt tastbaar comfort, terwijl de precies instelbare rugleuninghoogte, lendensteun en zitdiepte zorgen voor een perfecte pasvorm. De 3D Hyperrotation armleuningen draaien binnen een bereik van 225°, waardoor meerdere posities mogelijk zijn, of je nu mobiel, op de console of achterover leunend zit. De Speeder ondersteunt je lichaam om je handen en geest beweeglijk te houden, dus als het erop aankomt kun je snel werken…en hard spelen.

Defensor

De Defensor beschermt de gezondheid van je rug, zodat je langer harder kunt spelen. Met de geïntegreerde PushBack geavanceerde lendensteun kun je precies de juiste hoeveelheid druk op je onderrug uitoefenen, zodat de natuurlijke curve van je ruggengraat behouden blijft. De 4D opklapbare armleuningen - ontwikkeld voor de COUGAR x VCT 2024 gaming stoel en getest in de esports arena - bieden optimale ondersteuning voor de armen, maar kunnen volledig naar achteren worden geklapt om ruimte vrij te maken voor ongehinderde beweging. Hoge dichtheid vormschuim en een magnetisch traagschuim nekkussen.

E-Odyssey

Het bureaublad met houtstructuur straalt tijdloze elegantie uit, zonder afbreuk te doen aan de zeer technische functionaliteit: dubbele elektromotoren stellen het bureau in op de gewenste hoogte, met twee geheugeninstellingen voor meer gebruiksgemak. (Voor de veiligheid is er een rem die onmiddellijk inschakelt en de beweging stopt bij het detecteren van een botsing). De lade doet ook dienst als ergonomische armsteun en opbergeenheid voor comfort en gebruiksgemak. Een pegboardmodule biedt veelzijdige opslag- en weergaveopties, met twee extra zijplatforms op een afstand van elkaar voor een perfecte stereobeleving, waardoor ze ideaal zijn voor het plaatsen van luidsprekers.

SC140

Modulaire ventilatoren zijn de toekomst: het snelkoppelingssysteem maakt eenvoudige serieschakeling mogelijk voor snelle, probleemloze montage. Verbeterde luchtstroomkanalen verbeteren de efficiëntie en verminderen het lawaai door de luchtstroom in minimale stromen te verdelen; het oneindigheidsspiegelontwerp levert dynamische verlichtingseffecten, aangevuld met een LED-afwerking die een ononderbroken contour creëert.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *