Sponsor

BIOSTAR kondigt X870E VALKYRIE moederbord aan

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Vandaag heeft AMD officieel zijn Ryzen 9000-series aangekondigd. Met dat feit volgen de moederbordfabrikanten op met nieuwe X870/X870E-moederborden. BIOSTAR kondigt de X870E VALKYRIE aan: een high-end BIOSTAR moederbord met veel connectiviteitsmogelijkheden.

Het officiële persbericht

BIOSTAR, een toonaangevende fabrikant van moederborden, grafische kaarten en opslagapparaten, kondigt met trots de lancering van het gloednieuwe X870E VALKYRIE moederbord aan. BIOSTAR’s X870E VALKYRIE is vakkundig gemaakt om te voldoen aan de hoge eisen van content creators en professionele gamers en levert ongeëvenaarde betrouwbaarheid en next-gen features met superieure prestaties.

BIOSTAR X870E VALKYRIE

BIOSTAR’s X870E VALKYRIE moederbord is een gamechanger voor content creators. De slimme lay-out en uitgebreide hardware ondersteuning verwerken moeiteloos intensieve werklasten, zoals het creëren van meeslepende 3D-werelden, het ontwerpen van adembenemende animaties en het bewerken van video’s in hoge resolutie. Dit zorgt ervoor dat creatieve professionals hun visies tot leven kunnen brengen met ongeëvenaarde precisie en efficiëntie, en de grenzen van hun werk kunnen verleggen.

In combinatie met de nieuwste AMD Ryzen™ 9000-serie processoren verandert de X870E VALKYRIE in een krachtpatser op het gebied van gaming. Ideaal voor professionele en casual gamers en streamers die de nieuwste AAA-games willen spelen met extreme graphics.

De X870E VALKYRIE is gebouwd rond de baanbrekende X870E-chiparchitectuur van AMD en ondersteunt AMD Ryzen™ 7000-, 8000- en 9000-serie processors op het AMD AM5-platform. Het moederbord ondersteunt 4-DIMM DDR5 geheugen tot 192 GB, AMD EXPO technologie en een robuust 22-fase & 110A Dr.MOS voedingsontwerp voor stabiele en betrouwbare prestaties. Verder bevat de X870E VALKYRIE 2 x PCIe 5.0 x16 slots, 1 x PCIe 4.0 x16 slot, PCIe 5.0 M.2, 6 x SATA3 en meerdere M.2 sockets, wat zorgt voor uitgebreide opslag- en uitbreidingsmogelijkheden.

Low-loss PCB

BIOSTAR’s volledig nieuwe VALKYRIE moederbord draait niet alleen om prestaties, maar ook om betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het geavanceerde 8-laags, low-loss PCB ontwerp garandeert veilige verbindingen tussen componenten en blinkt uit in Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC). Het vochtbestendige PCB verlengt de levensduur van het moederbord en verbetert de betrouwbaarheid en prestaties. De Rapid Debug 3 functie biedt duidelijke en beknopte informatie voor probleemoplossing, detecteert automatisch defecte hardware en geeft je het vertrouwen dat je investering veilig is.

Dit eersteklas moederbord introduceert verschillende geavanceerde functies die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. De nieuwe VIVID LED DJ + RGB SYNC biedt een geavanceerd RGB-verlichtingssysteem, waardoor de compatibiliteit met randapparatuur wordt verbeterd en gebruikers hun setups kunnen aanpassen met een unieke persoonlijke stijl. Het M.2-anker vereenvoudigt de installatie van M.2-apparaten met slechts een lichte druk, terwijl de “Auto Installer"-software automatisch de nodige stuurprogramma’s installeert op Windows OS, wat zorgt voor een naadloos en gebruiksvriendelijk installatieproces.

Extra functies zijn onder andere USB PD opladen via de USB Type-C interface, wat snellere oplaadsnelheden en intelligent energiebeheer biedt. Met WiFi 7 ondersteuning kunnen gebruikers genieten van lagere latentie en verbeterde prestaties over drie frequentiebanden. Het moederbord ondersteunt ook USB 4.0, wat maximale datatransmissiesnelheden tot 40Gbps mogelijk maakt.

Connectiviteit

Voor connectiviteit biedt de X870E VALKYRIE een indrukwekkende reeks opties: 2 x Rear USB 4.0 Type-C poorten met DP, 8 x Rear USB 3.2 Gen2 Type-A poorten, en ondersteuning voor WiFi 6, 6E & 7 modules. Er zijn ook HDMI 2.1 en DisplayPort 1.4 grafische uitvoeropties, samen met een SMART BIOS UPDATE knop en een SMART BIOS UPDATE USB-poort. Het 2.5GbE LAN is ideaal voor grootschalige gegevensoverdracht en biedt aanzienlijk hogere overdrachtssnelheden dan het traditionele 1GbE LAN.

De X870E VALKYRIE is uitgerust met een Realtek RTL8125B (2,5GbE) LAN, Realtek ALC1220 7.1 Kanalen High Definition Audio en een uitgebreide reeks interne I/O opties. Dit maakt het een veelzijdige en krachtige keuze voor zowel content creators als gamers, en biedt de connectiviteit en prestaties die nodig zijn voor veeleisende taken, edge Gen-AI computing en meeslepende game-ervaring.

Prijzen en beschikbaarheid
  • Op het moment van schrijven is er nog geen prijs bekend. Naar verwachting zal het moederbord per juli verkrijgbaar zijn samen met de lancering van de AMD Ryzen 9000-series.
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *