Sponsor

Sharkoon lanceert SKILLER SGK50 S2 gaming toetsenbord

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Nieuws
Het officiële persbericht

Volledige lay-out voor volledige vrijheid: De SKILLER SGK50 S2 combineert alle voordelen van onze hot-swap gaming toetsenborden met een uitgebreide 96 procent lay-out. De switches en keycaps van de S2 kunnen naar wens worden verwisseld en de functies van alle toetsen kunnen worden aangepast dankzij VIA- en QMK-compatibiliteit. Een polycarbonaat plaat en dubbellaags siliconen demping zorgen er ook voor dat dit mechanische toetsenbord net zo goed klinkt als het eruit ziet.

Vooraf geïnstalleerde Gateron-schakelaars

Rood, bruin of toch liever geel? De SKILLER SGK50 S2 is verkrijgbaar in drie verschillende versies, waarbij je kunt kiezen uit vooraf geïnstalleerde Gateron-schakelaars met lineaire of tactiele feedback.

Aanpasbaar typegevoel

Of geef je de voorkeur aan een persoonlijk tintje? Met de SKILLER SGK50 S2 is dat geen probleem! Schakelaars naar keuze met 3 of 5 pinnen kunnen eenvoudig geïnstalleerd en gebruikt worden. Natuurlijk is het gereedschap dat nodig is voor hot swapping al bij het toetsenbord inbegrepen.

Volledige vormfactor

De SKILLER SGK50 S2 is de juiste keuze voor wie houdt van volledige functionaliteit op een volledig toetsenbord. Met 100 tot 101 toetsen heeft het toetsenbord een compacte 3-blok indeling die 96 procent van een conventioneel toetsenbord is.

Volledig aanpasbaar dankzij Open Source

In plaats van omslachtige software-installatie, vertrouwt de SKILLER SGK50 S2 op eenvoudige stappen om de RGB-verlichting aan te passen of macro’s in te stellen. Daarnaast is volledige aanpassing beschikbaar via de open-source software VIA en QMK.

Rijk toetsenbordgeluid

Om ervoor te zorgen dat het toetsenbord net zo goed klinkt als het eruit ziet, hebben we een polycarbonaat positioneringsplaat en dubbellaagse siliconen demping geïnstalleerd voor een rijk, diep geluid.

Stijlvolle USB spiraalkabel

Net als alle toetsenborden in de SGK50-serie, wordt de S2 ook geleverd met een afneembare spiraalkabel, die een USB-C naar USB-A aansluiting heeft en zorgt voor een bijzonder chique uitstraling voor elke opstelling.

SKILLER SGK50 S2 PBT

Met een stevige bedieningskracht van 50 ± 15 g en een meeslepende, lineaire feedback zijn de voorgeïnstalleerde gele schakelaars van de nieuwste Gateron generatie het optimum onder de hoogwaardige en slijtvaste PBT keycaps van de SKILLER SGK50 S2 PBT.

SKILLER SGK50 S2 Barebone

De SKILLER SGK50 S2 Barebone zal de perfecte keuze zijn voor diegenen die al een goed idee hebben over de keycaps en switches die ze graag willen hebben. Het toetsenbord wordt namelijk geleverd zonder voorgeïnstalleerde switches en keycaps, waardoor je de layout volledig kunt personaliseren.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *