Sponsor

TP-Link introduceert de Archer GE800 BE19000 tri-band WiFi 7-gamingrouter

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Nieuws
Het officiële persbericht

TP-Link, de toonaangevende leverancier van geavanceerde netwerkproducten, nodigt gamers uit om een buitengewoon game-avontuur te beleven met de Archer GE800, een vlaggenschip WiFi 7 gaming-router die de game-ervaring opnieuw definieert.

Een magische unboxing

Het uitpakken van de Archer GE800 is een ervaring op zich. Met zijn geschenkdoosachtige verpakking, unieke materialen en welkomstkaart heeft TP-Link een ervaring gecreëerd die je een speciaal gevoel geeft bij het uitpakken. Het rood-zwarte kleurenschema straalt een gaming-esthetiek uit die elke gamer zal bekoren.

Terwijl je de Archer GE800 ontdekt, bereid je voor om betoverd te worden door het elegante ontwerp en de meeslepende lichteffecten. Geïnspireerd door raketlanceerplatformen, passen de strakke contouren en futuristische lijnen naadloos in elke gaming-opstelling. Met een indrukwekkend arsenaal van 119 LEDs creëren de RGB-lichteffecten een meeslepende gaming-sfeer.

Ontketen krachtige prestaties

De Archer GE800 is niet alleen visueel verbluffend, maar ook een krachtpatser qua prestaties. Door gebruik te maken van het nieuwe WiFi 7 protocol, ondersteunt de Archer GE800 Multi-Link Operation (MLO), wat hogere doorvoer, lagere latentie en verbeterde betrouwbaarheid mogelijk maakt. De 6 GHz frequentieband ondersteunt een 320 MHz kanaalbreedte, wat de capaciteit verdubbelt in vergelijking met WiFi 6. Het ondersteunt ook geavanceerde 4K-QAM modulatie, wat een verbetering van 20% oplevert ten opzichte van WiFi 6’s 1024-QAM.

Bereid je voor op verbluffende draadloze snelheden tot wel 19 Gbps. Met 11520 Mbps op de 6 GHz-band, 5760 Mbps op 5 GHz-band en 1376 Mbps op 2,4 GHz-band, is de Archer GE800 altijd klaar voor de heftigste gevechten. Houd je game op koers met de speciale 5 GHz-gamingband, zodat je niet hoeft te concurreren met de Netflix 4K-streaming van je gezin.

Uitgerust met een krachtige quad-core CPU die draait op een razendsnelle 2,2 GHz, levert Archer GE800 uitzonderlijke prestaties. De geoptimaliseerde antenne-indeling zorgt voor robuuste en betrouwbare verbindingen. De Archer GE800 is ook uitgerust met twee 10 Gbps WAN/LAN-poorten. Maak gebruik van de ultrasnelle snelheden van je ISP of gebruik 10G LAN om tot 10× snellere gegevensoverdrachtssnelheden te leveren, waardoor gaming-laptops razendsnelle connectiviteit krijgen om elk spel te veroveren.

Game Acceleration voor ongeëvenaarde gameplay

Maak je klaar om de online gaming arena te domineren met lag-vrije gameplay. De Archer GE800 versnelt elke stap van je game gaming activiteiten door game applicaties, apparaten en servers te versnellen.

De Archer GE800 zorgt ervoor dat gaming activiteiten de hoogste prioriteit krijgen van de router. Verder beschikt de router ook over een speciale gaming poort die automatisch high priority forwarding toepast op aangesloten gaming apparaten. In samenwerking met de gerenommeerde externe GPN provider, optimaliseert game server acceleratie de transmissie route van de router naar game servers, wat een verbeterde game ervaring oplevert.

Houd de controle met het game panel en de gamestatistieken. Het game panel biedt realtime-updates over de status van het apparaat en de Game Accelerator, waardoor gamers waardevolle inzichten krijgen. Gamestatistieken bieden een uitgebreid overzicht van de gameplaygeschiedenis en geven feedback voor verdere verbetering. Bovendien biedt de verkeersmonitor gedetailleerde verkeersanalyses vanuit zowel het apparaat- als het applicatieperspectief, met ondersteuning voor meer dan 2000 applicatieherkenningen.

Als onderdeel van TP-Link’s toewijding aan innovatie is de Archer GE800 slechts het begin. Blijf op de hoogte van de komende releases van de Archer GE650, een tri-band WiFi 7 gaming router met 11 Gbps snelheden, en de Archer GXE75, een tri-band WiFi 6E gaming router met 5,4 Gbps snelheden. TP-Link streeft ernaar om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers op verschillende niveaus.

Prijs en beschikbaarheid

De TP-Link Archer GE800 BE19000 tri-band wifi 7-gamingrouter is verkrijgbaar bij onze webshoppartner Megekko voor € 599,-.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *