Sponsor

Elgato x Adobe: De nieuwe Photoshop-plugin bevestigt Stream Deck als een krachtige controller voor creatieve professionals.

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

Elgato, een dochteronderneming van CORSAIR, kondigde vandaag haar strategische samenwerking met Adobe aan om Photoshop te integreren met Stream Deck, waardoor fotografen, ontwerpers en andere digitale professionals volledig in hun vak kunnen opgaan met tactiele precisie en gemak. Om de lancering van deze veelzijdige plugin te vieren, bieden Elgato en Adobe twee maanden gratis toegang tot Creative Cloud bij aankoop van een Stream Deck-apparaat. Exclusief beschikbaar op elgato.com, geeft deze limited-time deal mensen de kans om Adobe’s volledige suite van toonaangevende apps te verkennen terwijl ze de iconische, hands-on controle ervaren die Stream Deck toevoegt aan creatieve workflows.

“We zijn verheugd om samen te werken met Adobe om naadloze Photoshop-integratie te bieden aan gebruikers van Stream Deck", zegt Taylor Ward, directeur ecosysteem bij Elgato. “Deze samenwerking onderstreept onze toewijding aan het verbeteren van creatieve workflows, waardoor professionals moeiteloos taken kunnen uitvoeren met snelheid en efficiëntie."

Creatieve workflows revolutioneren

Stream Deck wordt geprezen om zijn vermogen om computergebaseerde workflows te stroomlijnen met zijn eenvoudige installatie, onbeperkte aanpassingsmogelijkheden en uitgebreide aanbod van plugins en digitale middelen op de Elgato Marketplace. Creatieve professionals maken al lang gebruik van de mogelijkheden van Stream Deck, waarbij ze de traditionele toetsenbordmacro’s links laten liggen ten gunste van de volledig aanpasbare interface van Stream Deck. Ze programmeren handmatig de LCD-toetsen (plus touchscreen en draaiknoppen op Stream Deck +) om Adobe Photoshop te bedienen. Nu, met deze kant-en-klare plugin, kunnen gebruikers van alle niveaus het instellen overslaan en direct beginnen met het bedienen van Photoshop als professionals.

Word één met Photoshop

Met één hand op je muis en de andere op Stream Deck kun je je workflow intuïtief besturen. Taken zoals het wisselen van gereedschap, het toepassen van filters en het aanpassen van lagen voelen natuurlijk aan. Het aanpassen van kleurkanalen met een draai aan de knop of het direct aanpassen van de grootte van je penseel met een druk op de knop, zorgt voor een snelle en vloeiende bewerking van de fijnste details. Pictogrammen en tekstlabels vertellen je ook wat elke toets of draaiknop doet, zodat het gemakkelijker is om het spiergeheugen op te bouwen dat nodig is om afbeeldingen reflexmatig te bewerken.

Gebruik Creative Cloud

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe plugin bundelen Elgato en Adobe twee maanden gratis toegang tot Adobe Creative Cloud bij aankoop van een Stream Deck op elgato.com. Dit aanbod stelt gebruikers in staat om grenzeloze creatieve mogelijkheden te verkennen met meer dan 20 prestigieuze apps, allemaal verbeterd door de tactiele bedieningselementen van Stream Deck. Gebruikers kunnen hun workflows aanpassen door sneltoetsen en pictogrammen toe te wijzen aan afzonderlijke toetsen voor directe toegang tot veelgebruikte opdrachten. De functie Smart Profiles zorgt er vervolgens voor dat Stream Deck, wanneer ze tussen verschillende Adobe apps bewegen, de interface dynamisch bijwerkt om de meest relevante tools en snelkoppelingen weer te geven, waardoor creatieve processen soepeler verlopen dan ooit. De aanbieding is eenvoudig in te wisselen - koop een Stream Deck op elgato.com, ontvang een bevestigingsmail met een speciale link en klik op de link voor gratis toegang.

The Stream Deck Advantage

Stream Deck onderscheidt zich door zijn intuïtieve drag-and-drop setup, robuuste aanpassingsopties en ruimtebesparende vormfactor. Ondersteund door een actieve community en up-to-date kennisbank, genieten gebruikers van een eersteklas ervaring met bewezen bouwkwaliteit en uitgebreide ondersteuning. Deze samenwerking met Adobe versterkt Stream Deck nog meer als de ultieme controller voor creatieve professionals.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *