Sponsor

CORSAIR lanceert XENEON 34WQHD240-C QD-OLED Gaming Monitor

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

CORSAIR kondigde vandaag de lancering aan van de XENEON 34WQHD240-C QD-OLED Gaming Monitor, die levendige kleuren, echt diep zwart en verbeterde helderheid biedt voor verbluffende beelden. Dit WQHD-scherm heeft een slank, slank paneel met een eigentijds wit ontwerp en voldoet aan de behoeften van gamers en multimedia-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring, evenals content creators die superieure kleurnauwkeurigheid eisen.

De XENEON 34 QD-OLED maakt gebruik van het nieuwste 2024 Samsung QD-OLED paneel om een visueel meeslepende ervaring te brengen op het populaire 34-inch schermformaat. De filmische beeldverhouding van 21:9 en het gebogen 1800R-scherm bieden een brede kijkhoek voor gaming, multimedia en productiviteit. Met een piekhelderheid tot 1000 nit en een DCI-P3-kleurengamma tot 99% onthult het een verbazingwekkend detailniveau in elk beeld, van de helderste highlights tot de somberste schaduwen, dankzij DisplayHDR True Black 400 en een contrastverhouding tot 1.500.000:1.

QD-OLED verbetert de responstijden en vernieuwingsfrequenties, waardoor de XENEON 34 QD-OLED een ideale partner is voor razendsnelle gameplay, of het nu gaat om racen, FPS of actiegames. Met een verversingssnelheid tot 240 Hz in combinatie met een indrukwekkende responstijd tot 0,03 ms (GtG) reageert het beeld op het scherm sneller op invoer dan je kunt waarnemen. Ondersteuning voor zowel NVIDIA G-SYNC en AMD FreeSync Premium elimineert scheuren met behoud van vloeiende bewegingshelderheid in snelle scènes.

De XENEON 34 QD-OLED heeft een nabijheidssensor voor het scherm (OSD) die wordt geactiveerd door simpelweg je hand naar de onderkant te steken, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om met je monitor te werken. Het I/O-ontwerp aan de achterkant houdt kabels en rommel onder controle en biedt toegang tot een krachtige reeks geavanceerde aansluitmogelijkheden.

Dankzij het ergonomische ontwerp van de standaard kunt u de XENEON 34 QD-OLED aanpassen aan de hoogte (tot 100 mm) en oriëntatie van uw voorkeur met kantelen (-7° tot +15°) en draaien (+/- 30°), waardoor uw bureauruimte wordt geoptimaliseerd voor een flexibele opstelling met VESA-compatibiliteit van 100 x 100 mm.

De XENEON 34 QD-OLED heeft een reeks inbrandpreventiefuncties, zoals een beeldretentieverversing na acht uur gebruik en een Orbit-functie die het hele beeld elke drie minuten met één pixel verschuift om het risico op inbranden te minimaliseren. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreide garantie van drie jaar op Zero Dead Pixel en Zero Burn In.

De XENEON 34 QD-OLED, die in staat is om alles wat je PC kan op zijn best weer te geven, laat de verbazingwekkende voordelen van QD-OLED technologie zien: levendige kleuren, echt diep zwart, superieure kleurnauwkeurigheid en ongeëvenaard contrast.

Beschikbaarheid en garantie

De CORSAIR XENEON 34WQHD240-C QD-OLED gaming monitor is nu verkrijgbaar via de CORSAIR Webstore.

De CORSAIR XENEON 34WQHD240-C QD-OLED gaming monitor wordt ondersteund door een drie-jarige garantie, naast de CORSAIR wereldwijde klantenservice en technische ondersteuning.

Alle info over de CORSAIR XENEON 34WQHD240-C QD-OLED gaming monitor.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *