Sponsor

Biwin introduceert DW100 RGB DDR5 9200 MT/s CL42 CUDIMM

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

BIWIN onthult de DW100 RGB DDR5 OC CUDIMM, innovatieve CUDIMM-technologie die de hoogste snelheid van 9200 MT/s levert met een ultralage CAS-latentie van CL42. Biwin DW100 RGB DDR5 OC CUDIMM biedt high-end functies, waaronder pieksnelheden, geavanceerd thermisch beheer en aanpasbare RGB-verlichting voor een superieure geheugenupgrade waar gamers van dromen.

Deze module is ontworpen voor high-speed computing en maakt gebruik van de expertise van het Biwin OC Lab om topklasse overklokprestaties te leveren. De kern van de innovatie van het lab is het geavanceerde productieproces dat nauwgezet de beste halfgeleidermaterialen selecteert om te voldoen aan extreme prestatienormen.

Upgrade naar superieure prestaties: Geavanceerde CUDIMM Technologie

Biwin DW100 RGB DDR5 OC CUDIMM is de “full package" upgrade in geheugentechnologie, met de nieuwste ontwikkelingen uit ons OC Lab.

Deze geavanceerde Clocked Unbuffered Dual Inline Memory Module (CUDIMM) past de klokfrequentie en het voltage dynamisch aan op basis van de werklast en de systeemvereisten, waardoor veel hogere snelheden worden bereikt dan normaal terwijl nog steeds een geweldige signaalintegriteit wordt bereikt. Terwijl de DDR5 standaardsnelheid 6400 MT/s is, kan Biwin DW100 RGB DDR5 de overklokte snelheid van 9200 MT/s bereiken met een indrukwekkende CAS-latentie van CL42. Deze geavanceerde module is verkrijgbaar in capaciteiten van 48 GB (2 x 24 GB) en biedt uitzonderlijke prestaties, verbeterde stabiliteit en snellere gegevensoverdracht voor verschillende toepassingen.

Ongeëvenaard overklokken: Bereik 9200 MT/s bij een CAS-latentie van CL42

Ontworpen voor superieure overklokprestaties met een ongelooflijke overgeklokte snelheid van 9200 MT/s bij een CAS-latentie van CL42. De ontgrendelde PMIC in de Biwin DW100 past het voltage dynamisch aan om een stabiele voeding te garanderen tijdens intense overkloksessies.

Gebouwd met een duurzaam 10-laags PCB, minimaliseert het elektromagnetische interferentie, het leveren van betrouwbare stroom en het elimineren van het risico van instabiliteit van de voeding. Klanten kunnen ongeëvenaarde prestaties ervaren in veeleisende toepassingen, allemaal met het vertrouwen van een geheugenmodule die is ontworpen voor piekoverklokefficiëntie.

Blijf koel, blijf snel: Biwin DW100’s innovatieve Three-Fin koelontwerp

Biwin DW100 RGB DDR5 draait buitengewone snelheden, maar zorgt toch voor optimaal thermisch beheer dankzij het innovatieve drie-fins koelontwerp om het luchtcontactoppervlak met de heatsink te maximaliseren. De aluminium legering heatsink, versterkt door een coating, voert effectief warmte af en behoudt stabiele prestaties, zelfs onder extreme omstandigheden.

Verlicht in stijl: Pas RGB-verlichting aan met Biwin DW100 RGB DDR5

Het ontwerp van de Biwin DW100 heeft al zowel een 2024 REDDOT award als de French Design Gold Award gewonnen. Met een programmeerbare RGB-verlichtingsregeling met 8 zones biedt de Biwin DW100 RGB DDR5 een spectrum van schitterende kleuren en meerdere verlichtingseffecten, zodat gebruikers hun installatie kunnen aanpassen aan hun unieke esthetische voorkeuren.

De BIWIN DW100 RGB DDR5 OC CUDIMM zal beschikbaar zijn in geselecteerde markten in het vierde kwartaal en de prijs is nog niet bekend.

Bronnen: TechPowerUp

LABELS:
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *