Sponsor

Logitech G introduceert de officiële game-uitrusting van het Genshin Impact avontuur

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

Logitech G, een merk van Logitech een toonaangevend vernieuwer van gamingtechnologieën en -apparatuur, heeft in samenwerking met ’s werelds populairste open-world adventure role-playing game, Genshin Impact, tijdens Logi Play een meerjarig wereldwijd partnerschap aangekondigd dat van start gaat met de introductie van de officiële Genshin Impact PC gaming gear collectie.

Dit wereldwijde partnerschap verenigt twee toonaangevende merken met een gedeelde liefde voor gaming, mogelijkheden en passie voor spelen om verschillende spannende product- en gaming-samenwerkingen te leveren. Het partnerschap omvat ook een meerjarige roadmap voor toekomstige productsamenwerkingen, die nog veel meer spannende releases belooft.

“We zijn verheugd om samen te werken met Logitech G, omdat beide teams de passie voor gaming en technologie delen en veel aandacht besteden aan details," zegt Fish Ling, vicepresident van Global Business Development van HoYoverse. “Met betrouwbare technologie van Logitech G en verfijnde ontwerpen geïnspireerd op onze geliefde Genshin Impact-personages, hopen we dat de officiële Genshin Impact-uitrusting een nuttige metgezel kan zijn tijdens het dagelijkse Teyvat-avontuur voor onze fans en gamers!"

“Gamers van over de hele wereld dompelen zich onder in de Genshin Impact-wereld alsof het hun eigen wereld is," zegt Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech G. "Door het creëren van een portfolio van officiële Genshin Impact-producten, elk zorgvuldig en zorgvuldig gemaakt om trouwe uitdrukkingen te zijn van het Genshin Impact-universum, willen we de ervaringen van spelers verbeteren met dezelfde kwaliteit en innovatie die je gewend bent van Genshin Impact en Logitech G."

De initiële line-up bestaat uit verschillende opvallende gamingmuizen: de Logitech G309 LIGHTSPEED Bluetooth Gaming Mouse en de G305 LIGHTSPEED Muizen. De G309, een eersteklas muis met dual-draadloze connectiviteit en precisietracking, toont de elegantie van Kamisato Ayaka in een slank nieuw ontwerp dat perfect is voor elke gamer.

Daarnaast laten de G305-modellen ontwerpen zien die geïnspireerd zijn op de geliefde personages Sayu, Thoma en Shikanoin Heizou. Deze limited-edition muizen combineren de betoverende beelden van Genshin Impact met de topprestaties en betrouwbaarheid waar Logitech G bekend om staat.

Deze samenwerking is het begin van een meerjarige samenwerking tussen Genshin Impact en Logitech G. Fans kunnen een spannende reeks nieuwe producten verwachten, waaronder headsets, toetsenborden en toetsenbord-muis bundels.

Daarnaast heeft het partnerschap ingebouwde controllercompatibiliteit mogelijk gemaakt voor de Logitech G CLOUD gaming-handheld binnen Genshin Impact, die nu verkrijgbaar is in de Verenigde Staten, Canada en het Chinese vasteland. Dit maakt Logitech G CLOUD ’s werelds eerste handheld met native Genshin Impact cloud controller ondersteuning.

Fans kunnen de G309 LIGHTSPEED Bluetooth Gaming Mouse kopen volgens onderstaand schema: Amazon begint met het accepteren van voorbestellingen in de VS en Canada op 17 september, met verzending naar verwachting eind november. Het vasteland van China begint met voorbestellingen in september en Japan zal in november verzenden. De G305 LIGHTSPEED muizen zullen begin volgend jaar verkrijgbaar zijn.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *