Sponsor

ASUS Republic of Gamers kondigt beschikbaarheid aan van ROG Harpe Ace Extreme

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

ASUS Republic of Gamers (ROG) kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de ROG Harpe Ace Extreme, een ultralichte gamingmuis van 47 gram met een opvallende koolstofvezel behuizing die extreme wendbaarheid en uitstekende duurzaamheid biedt. De vorm van de Harpe Ace Extreme is ontwikkeld in samenwerking met esports-professionals om uitzonderlijke stabiliteit en controle te garanderen bij het flicken en tracken - met name voor spelers die gewend zijn te spelen met een klauwgrip. Ingebouwde geavanceerde technologieën zoals de ROG AimPoint Pro optische sensor en ROG Optical Micro Switches zorgen voor absolute nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Daarnaast wordt de Harpe Ace Extreme geleverd met een deel hoogwaardige accessoires, waaronder een set Corning® Gorilla® Glass muisvoeten, een hard-shell draagtas en de ROG Polling Rate Booster.

De ROG Polling Rate Booster levert, in combinatie met ROG SpeedNova draadloze technologie, snelle en nauwkeurige gegevensinvoer met een echte 8000Hz polling rate in zowel draadloze als bekabelde modi. Dankzij het plug-and-play ontwerp kunnen gebruikers de ontvangers of kabels hebben van compatibele ROG randapparatuur deze direct aansluiten.

Koolstofvezel constructie

De Harpe Ace Extreme maakt gebruik van de opmerkelijke verhouding tussen sterkte en gewicht van koolstofvezel om het gewicht te beperken tot slechts 47 gram, met behoud van een beproefde vorm en gevoel zonder toevlucht te nemen tot een geperforeerde structuur. Het gieten van koolstofvezel in de iconische vorm van de Harpe Ace vereist een rigoureus productieproces in acht stappen om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de strenge ROG-normen. Elk stuk koolstofvezel wordt zorgvuldig geselecteerd, gesneden en gepositioneerd om ervoor te zorgen dat de weefpatronen op elke schelp overeenkomen in de meest esthetisch aantrekkelijke hoeken, zodat elke Harpe Ace Extreme uniek is. Dit niveau van zorg strekt zich ook uit tot de muisknoppen, die zijn gesneden uit afzonderlijke stukken koolstofvezel - een aanpak die ervoor zorgt dat de Harpe Ace Extreme hetzelfde tactiele klikgevoel van het originele model behoudt.

Gevormd voor stabiliteit en controle

De vorm van de Harpe Ace Extreme is ontwikkeld in samenwerking met esports-professionals om uitstekende stabiliteit en controle te garanderen bij het flicken of tracken. Het klassieke silhouet van de standaard Harpe Ace is licht aangepast om een iets verhoogde ruggengraat aan de achterkant van de muis te creëren om de frontale handpalm van spelers extra ondersteuning te geven.

Uitzonderlijke draadloze prestaties

De Harpe Ace Extreme zit boordevol geavanceerde technologieën, zoals de ROG AimPoint Pro optische sensor, ROG Optical Micro Switches en ROG SpeedNova draadloze technologie. De AimPoint Pro optische sensor biedt track-on-glass technologie en 42.000 dpi precisie om nauwkeurigheid te garanderen op vrijwel elk oppervlak. Ondertussen bieden de optische microschakelaars scherpe en directe bediening, en hebben ze een levensduur van 100 miljoen klikken. Daarnaast zorgt de ROG SpeedNova draadloze technologie ervoor dat de pollingsnelheid op piekniveau blijft door signaalstoringen te doorbreken met krachtige verbindingen en door beschikbare frequenties te scannen. ROG SpeedNova werkt zelfs in luidruchtige omgevingen die vol zitten met RF-signaalinterferentie van omringende draadloze apparaten, en is ook compatibel met de ROG Polling Rate Booster.

Eersteklas accessoires

De Harpe Ace Extreme wordt geleverd met een reeks hoogwaardige accessoires, waaronder een set Corning Gorilla Glass muisvoeten, een draagtas en de ROG Polling Rate Booster. De glazen muisvoetjes zijn ideaal voor gebruikers van stoffen muismatten, en zorgen voor soepelere, meer moeiteloze muisbewegingen met behoud van superieure controle dankzij betere krachtaanpassing en stopkracht.

ROG Polling Rate Booster

In combinatie met een apparaat dat is voorzien van ultralage latentie ROG SpeedNova draadloze technologie, levert de ROG Polling Rate Booster snelle en nauwkeurige gegevensinvoer op een echte 8000Hz draadloze polling rate om de laagst mogelijke vertraging te leveren. De voordelen van een hogere polling rate zijn veel duidelijker bij het spelen op monitoren met een hoge verversingssnelheid. Het verminderen van de vertraging tussen de invoer van cursorgegevens en elk weergegeven frame minimaliseert effectief de inconsistenties. Dit resulteert in veel soepeler en nauwkeuriger vegen en volgen voor betere controle in de game.

Het exclusieve plug-and-play ontwerp van de booster biedt gebruikers de flexibiliteit om het apparaat aan te passen aan elke pc-opstelling, of deze nu bedraad, draadloos of met een draadloze extender is. Hij past gemakkelijk op de ontvanger of kabel van elk compatibel ROG randapparaat.

De Polling Rate Booster ondersteunt een breed scala aan ROG muizen en toetsenborden, en naar verwachting zullen in de nabije toekomst nog veel meer modellen compatibel zijn. De huidige ondersteunde modellen zijn onder andere de Harpe Ace Mini, Keris II Ace, Harpe Ace Aim Lab Edition en Keris Wireless AimPoint gamingmuizen. Het ondersteunt ook de ROG Azoth Extreme, Falchion RX Low-Profile en Strix Scope II 96 RX Wireless gaming toetsenborden.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *