Sponsor

Nieuwe InWin F3 Mini behuizing voor compacte builds

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

InWin Development Inc. een toonaangevende innovator op het gebied van PC-hardware, heeft de F3 minitower aangekondigd, die esthetiek en functionaliteit combineert voor mini ITX en micro ATX builds. Deze compacte behuizing ondersteunt de nieuwste trend van moederborden met aansluitingen aan de achterkant (ASUS BTF of MSI Project Zero), wat zorgt voor een strak uitziende PC. Het voorpaneel bestaat uit gaasvensters om de koeling direct naar de interne componenten te verbeteren. De F3 maakt gebruik van een minimalistische benadering met zijn prachtige SECC-staal en gehard glazen materialen, maar vereenvoudigt ook de montage met een schroefloos, onopvallend ontwerp. Kies uit een zwarte of witte variant met houten accenten op de witte editie.

Bouw groot. Blijf Compact.

Moederborden met verschillende connectorplaatsingen aan de achterkant vormen geen probleem voor de InWin F3, omdat er beugels voor meerdere oriëntaties beschikbaar zijn op de moederbordlade. Er zijn vier PCI-Express-sleuven beschikbaar voor grafische kaarten met extra grote koellichamen, die tot 340 mm lang zijn. De F3 is compatibel met NVIDIA’s nieuwe richtlijnen voor SFF-ready afmetingen om de compatibiliteit van componenten makkelijker te maken voor doe-het-zelf pc-bouwers. De compacte behuizing biedt ruimte aan CPU heatsinks tot 160 mm hoog of radiatorsteunen tot 240/280 mm bovenop voor vloeistofkoeling. ATX voedingen tot 160 mm lang worden ruimtebesparend achter het voorpaneel geïnstalleerd. De I/O aan de voorkant bevat USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, twee extra USB 3.2 Gen 1 Type-A poorten en een 3,5 mm HD audio combo jack (CTIA).

Premium Neptune AN-ventilatorbundel

InWin bundelt de premium Neptune AN120 PC case fan, die uitblinkt in stille statische drukprestaties, tot 60,1 CFM en 2,27 mm/H2O bij slechts 20,5 dB(A). De ARGB-verlichte ventilatorbladen geven een prachtige gloed aan elke PC. Er kunnen maximaal vijf extra ventilatoren worden geïnstalleerd aan de voorkant, bovenkant en onderkant.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *