Sponsor

TEAMGROUP onthult de T-FORCE DELTAα RGB DDR5 Desktopgeheugen

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Nieuws
Het officiële persbericht

TEAMGROUP, wereldwijd marktleider in geheugenoplossingen, introduceert met trots het T-FORCE DELTAα RGB DDR5 Desktop Memory, ontworpen ter ondersteuning van de volgende generatie AMD Ryzen 9000-serie processor en X870E moederborden. Uitgerust met AMD EXPO profielen, kunnen gebruikers naadloos overklokken tot 8000 MHz met een enkele klik, het benadrukken van TEAMGROUP’s superieure overklokmogelijkheden op het AMD-platform.

Met de lancering van de AMD Ryzen 9000-serie processoren hebben moederbordfabrikanten AGESA-updates uitgerold naar het AM5-platform. De T-FORCE DELTAα DDR5 is niet alleen compatibel met Intel 700- en 600-serie platforms, maar biedt ook volledige ondersteuning voor het AMD Ryzen 9000-platform. Met dual-mode overkloktechnologie via XMP 3.0 (Extreme Memory Profile) en EXPO (EXTended Profiles for Overclocking) en geïntegreerd met On-die ECC (error correction code), biedt het gamers een stabiele en betrouwbare overklokervaring op snelheden tot 8000 MHz, volledig ondersteunend aan de behoeften van zowel Intel- als AMD-platformgebruikers met ongeëvenaarde prestaties.

TEAMGROUP’s T-FORCE merk blijft nauw samenwerken met toonaangevende moederbordfabrikanten zoals ASRock, ASUS, BIOSTAR, GIGABYTE en MSI. Door strenge QVL-compatibiliteitsvalidatie werkt T-FORCE DELTAα-geheugen gegarandeerd probleemloos met elk moederbord. Daarnaast zorgt TEAMGROUP’s eigen IC-verificatietechnologie ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen om uitzonderlijke stabiliteit en efficiëntie te leveren aan overklokliefhebbers wereldwijd. Voor meer details over de T-FORCE DELTAα RGB DDR5 Desktop Memory, blijf afgestemd op officiële kanalen TEAMGROUP’s voor de laatste updates.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *