Sponsor

Lian Li introduceert de Lancool 207 behuizing

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

Lian Li heeft vandaag de Lancool 207 ATX mid-tower kast geïntroduceerd. De behuizing heeft afmetingen die lijken op die van een typische Micro-ATX-tower, maar met een interne indeling die ruimte biedt voor een ATX-opstelling. Om dit te bereiken hebben de ontwerpers van Lian Li de onderste helft van de kast dunner gemaakt, behalve een gedeelte aan de voorkant van de kast, waar een standaard formaat PSU bay zit.

Een AC-aansluiting en interne 3-aderige kabel leiden de stroom naar de PSU. De moederbord tray ligt iets verzonken ten opzichte van een deel aan de voorkant van de kast, dat dient als kruipruimte voor bekabeling, waardoor de ATX moederbord breedte beperkt is tot 244 mm. Er zijn uitsparingen geplaatst voor zijwaarts gerichte I/O op het moederbord, zoals SATA-poorten. De afmetingen van de kast zijn 450 mm x 455,6 mm x 219 mm, of ongeveer 45,5 l in volume, wat als compact beschouwd kan worden voor ATX kasten.

Ondanks zijn afmetingen biedt de Lancool 207 redelijk wat ruimte-je kunt grafische kaarten tot 37,5 cm lang gebruiken. Een radiator met 25 mm dikke ventilatoren zou hier 55 mm van moeten innemen, waardoor je nog steeds ongeveer 32 cm overhoudt. Ventilatorbevestigingen zijn onder andere twee 140 mm inlaten aan de voorkant, die in de fabriek zijn uitgerust met een paar RGB-verlichte 109 CFM 140 mm ventilatoren; drie 120 mm of twee 140 mm uitlaten aan de bovenkant, twee 120 mm bevestigingen boven het tussenschot dat het bovenste en onderste compartiment scheidt, die in de fabriek zijn uitgerust met 71 CFM ventilatoren; en een 120 mm uitlaat aan de achterkant. De Lian Li Lancool 207 wordt geleverd in witte en zwarte varianten. Het bedrijf heeft geen prijs bekendgemaakt.

Bronnen: TechPowerUp

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *