Sponsor

CORSAIR onthult de K70 CORE TKL-serie met verbeterde MLX-schakelaars en geluidsdemping

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Nieuws
Het officiële persbericht

CORSAIR kondigt met trots twee nieuwe toevoegingen aan de K70 CORE-serie aan: K70 CORE TKL en K70 CORE TKL WIRELESS. Een fris tenkeyless profiel ontmoet het soepele typegevoel en de topprestaties van de originele K70 CORE, voor veelzijdig gamen dat nooit zonder bureauruimte komt te zitten.

Voorgesmeerde CORSAIR MLX Red v2 schakelaars voelen zijdezacht aan, met bevredigende geluiden die aanhouden bij elke toetsaanslag die in de strijd is getest, tot 80 miljoen klikken. In de K70 CORE TKL verminderen twee lagen eersteklas geluidsdempend schuim ongewenste pings en geklik voor een verfijnde type-akoestiek.

Met ultrasnelle SLIPSTREAM WIRELESS biedt de K70 CORE TKL WIRELESS de betrouwbaarheid en snelheid van een bekabelde verbinding, met het gemak van een kabelvrije desktop. Gebruikers kunnen tot 890 uur spelen via SLIPSTREAM WIRELESS, of tot 2400 uur via Bluetooth® - wat neerkomt op letterlijk maanden tussen oplaadbeurten. Anders kunnen ze overschakelen op USB om op te laden terwijl ze spelen.

De K70 CORE TKL-serie heeft een optie om FlashTap in te schakelen, een gloednieuw SOCD-systeem met modi die prioriteit geven aan de eerste of laatste ingedrukte toets. FlashTap geeft competitieve gamers een voordeel bij vaardige bewegingen zoals snel strafing en spiegelen, waardoor elke beweging sneller en gemakkelijker onder de knie te krijgen is.

Met één handige druk op de knop schakelt de K70 CORE TKL WIRELESS over naar de Game Mode, waardoor voor games geoptimaliseerde instellingen worden geactiveerd en je minder wordt afgeleid. Gemakkelijk verkeerd ingedrukte toetsen vergrendelen voor gerichte gameplay. RGB-verlichting blijft op statische kleur, waardoor latentie en visuele ruis worden verminderd, zodat gamers en hun toetsenborden zich kunnen concentreren. Spelers kunnen gemakkelijk urenlang in de zone blijven met een comfortabele magnetische handpalmsteun.

Elk toetsenbord is voorzien van een handige multifunctionele draaiknop die nog meer toegankelijke instellingswijzigingen biedt, zoals volume, zoom, achtergrondverlichting en scrollen. Een afneembare USB Type-C kabel zorgt voor moeiteloos gamen en betere draagbaarheid.

Voor gamers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen prestaties en typegevoel in een opgeruimd frame, is de K70 CORE TKL-serie het eindspel.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *