Sponsor

addlink introduceert de AddGame G55 en G55H Series M.2 NVMe Gen 5 SSD’s

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Elias Door Elias Nieuws
Het officiële persbericht

addlink Technology, een leider in digitale opslaginnovatie, kondigt met trots de lancering aan van zijn geavanceerde M.2 Gen 5 SSD-serie, de G55 en G55H. Deze SSD’s zijn ontworpen voor AI-professionals, gamers en hardwareliefhebbers en beloven uw opslagervaring te transformeren. Bereik razendsnelheden tot 10.300 MB/s met de G55 en G55H Gen 5 x4 SSD’s, aangedreven door een energiezuinige TSMC 7 nm procescontroller. Deze schijven bieden 50% snellere prestaties dan Gen 4 en tot 20 keer snellere prestaties dan SATA SSD’s en zijn volledig geoptimaliseerd voor de nieuwste Intel en AMD Gen 5 platforms.

De G55H is uitgerust met een eersteklas koellichaam voor consistente piekprestaties zonder throttling. Het slanke profiel van 8,75 mm garandeert compatibiliteit met de meeste pc’s en de PlayStation 5 en levert ongeëvenaarde prestaties zonder compromissen. De G55 heeft een ultraslank ontwerp van 2,3 mm met flashgeheugen met hoge dichtheid aan één zijde, waardoor hij 50% minder stroom verbruikt dan andere Gen 5 x4 SSD’s. Hierdoor is deze SSD perfect voor professionals die onderweg hoge prestaties willen leveren zonder oververhit te raken of in te leveren op de levensduur van de batterij.

Beide SSD’s zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 1 TB, 2 TB en 4 TB en worden geleverd met de vertrouwde vijfjarige garantie van Addlink, waardoor ze uitstekende upgrades bieden voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Bronnen: TechPowerUp

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *