Sponsor

InWin introduceert LYNX modulaire kastventilator

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Nieuws
Het officiële persbericht

In Win Development Inc. (InWin), een toonaangevende innovator op het gebied van pc-hardware, heeft ’s werelds eerste ventilatoren voor pc-behuizingen met modulaire Type-C-connectiviteit aangekondigd. De InWin Lynx-ventilatoren zijn verkrijgbaar in de maten 140 mm (LN140/LN140P) en 120 mm (LN120/LN120P), zodat ze in alle moderne pc-chassis passen en uitstekende prestaties leveren op het gebied van thermiek en akoestiek. Alle Lynx-varianten zijn verkrijgbaar met een zwart of wit frame, terwijl de ventilatorbladen ARGB-verlichting bieden.

Neem afscheid van kabelwarboel

Lynx combineert stijl en functie door een enkele kabel nodig te hebben om meerdere ventilatoren op een moederbord aan te sluiten, wat het installatieproces van de pc vereenvoudigt. Het modulaire ontwerp maakt gebruik van Type-C-connectoren die in elkaar klikken, zodat de ventilatoren naast elkaar kunnen worden aangesloten en er geen overtollige kabels nodig zijn. Lynx is ideaal voor inlaat-, uitlaat- of vloeistofkoelingradiatoren. Ventilatoren die in verafgelegen delen van een chassis zijn geïnstalleerd, kunnen eenvoudig doorgelust worden met behulp van een Type-C-verlengkabel. De 90 graden ventilatorkabel zorgt voor netter kabelbeheer met het extra voordeel van de omkeerbare USB-C connectoren.

Geluidloze ontwerpen met hoge statische druk

Stil, hoge statische druk DeaInWin-ingenieurs hebben het 7-bladige ‘Turbine Blade Design’ ontworpen voor optimale geluidsprestaties. De 120 mm versie is ontworpen met een grotere dikte van 28 mm voor betere prestaties (meer dan 61 CFM en 3,04 mm/H2O statische druk), terwijl hij slechts 25,5 dBA produceert op maximale snelheid. De kenmerkende ventilator is in het frame gegoten, waardoor een geconcentreerde luchtstroom ontstaat, luchtlekkage wordt voorkomen en overtollig geluid wordt geëlimineerd. Binnenin de ventilatormotor regelt een speciale IC-chip voor prestatiebeheer het PWM-signaal met een marge van 1%, waardoor een toonaangevende snelheidsprecisie ten opzichte van een referentietemperatuur wordt gegarandeerd. tekens

Prijs en beschikbaarheid

Products are available on InWin European eStore: € 49.99 3x LYNX 120 / € 54.99 3x LYNX 140.

Bronnen: TechPowerUp

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *