Sponsor

Actie: 60 euro Steam-tegoed bij aanschaf van een MSI RTX 4080

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware Nieuwsberichten

Dat de Nvidia GeForce RTX 4080 een krachtige GPU is, wisten we vorig jaar te benadrukken in onze review van de MSI RTX 4080 16GB Suprim X. Nochtans was de GPU gemikt op gamers met een ruimere portemonnee, waar de Suprim X-uiting een schepje erbovenop doet als premium model. Mocht je nog in dubio zitten, dan maakt MSI het interessant om nu de trekker over te halen. De fabrikant biedt namelijk tot 10 augustus een gezonde 60,- euro aan Steam-tegoed bij aanschaf van al haar RTX 4080-modellen.

Verzilveren

Mocht de interesse direct gewekt zijn, dan kan je bij onze webshoppartner Megekko terecht voor een viertal RTX 4080-modellen van MSI. Daar krijg je de keuze uit de typerende Gaming X Trio én een witte variant, een Ventus 3X OC en de eerder benoemde Suprim X. Na het verkrijgen van je gewenste MSI RTX 4080-uiting kan je de instructies volgen op MSI’s BIG CARD BIG GAME-pagina.

MSI RTX 4080 actie

Maak gebruik van de kracht

Na het verkrijgen van je 60,- euro aan Steam-tegoed kan je kiezen voor allerlei opties, waaronder gloednieuwe AAA-titels die de rekenkracht van de RTX 4080 goed kunnen benutten. Denk maar aan games zoals Elden Ring, Marvel’s Spider-Man Remastered, Horizon Zero Dawn en God of War, die tijdens aanbiedingen voor een mooie prijs te bemachtigen zijn. Uiteraard kan je ook direct terecht in de Steam Store om de huidige aanbiedingen te bekijken en filteren naar wens.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *