Sponsor

Ajax Systems onthult nieuwe apparaten en software-updates

Hardware nieuws, pc

Recentelijk wierpen we een blik op diverse beveiligingsapparatuur van Ajax Systems. Dusver is een merendeel aan apparatuur gericht geweest op gebruik binnenshuis, met een aantal opties voor buitenshuis. Binnen de laatstgenoemde categorie weet het bedrijf nu uit te breiden, met de recente aankondiging van de DualCurtain Outdoor en MotionCam Outdoor. Daarnaast roept men de KeyPad Plus het leven in en zijn er software-updates onthuld voor de professionele omgeving.

DualCurtain Outdoor en MotionCam Outdoor

Als het gaat om het nieuwe buitenshuisduo, de DualCurtain Outdoor en MotionCam Outdoor, dan is wederom sprake van infrarooddetectie. Eerstgenoemde trekt, net zoals de recentelijk besproken MotionProtect Curtain, een ‘gordijn’ aan detectie, maar dan aan weerszijden. De laatstgenoemde hanteert naast IR-detectie een HDR-camera voor verbeterde beeldkwaliteit en accuraatheid. Beide apparaten komen logischerwijs met een IP54-certificering en keurmerk niveau 2.

Hieronder zijn de mogelijkheden en specificaties van de apparaten zichtbaar.

KeyPad Plus en software

Verder introduceert Ajax dus de Keypad Plus. Dit nieuwe model biedt, bovenop de standaardversie, ondersteuning voor pasjes en tags (van Ajax). Tot wel 200 gebruikers kunnen daarvoor geregistreerd worden, wat logischerwijs handig is voor bedrijven. Dat gaat overigens hand in hand met een update voor de PRO Desktop-app, want die is naar versie 3.0 getild. Daarmee krijg je alle customization en opties gecentraliseerd in één pc-app.

Ajax KeyPad Plus

Releasedatum en prijs

In betrekking tot de releasedatum dienen alle apparaten volgende maand, ofwel in juni beschikbaar te komen. De MotionCam Outdoor is voor ongeveer € 292,- te verkrijgen, de DualCurtain Outdoor voor ruwweg € 288,- en de KeyPad Plus voor afgerond € 165,-.

Bron: Ajax

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid