Sponsor

Alle aftermarket RTX 3060 Ti-kaarten op een rij

Hardware nieuws, pc

Vandaag wordt gekenmerkt door de lancering van Nivida’s RTX 3060 Ti. Deze kaart segmenteert zich met de aftermarket-modellen vanaf ongeveer € 400,- onder de RTX 3070. Zoals gebruikelijk hebben we weer een overzicht beschikbaar van de diverse uitingen vanuit typerende fabrikanten. Voor meer informatie omtrent de kaarten kan je logischerwijs terecht bij de desbetreffende fabrikant.

Voor informatie betreffende voorraad en prijs is het handig om webshops en retailers in de gaten te houden. Tot hoeverre de RTX 3060 Ti een goede leverbaarheid zal hebben, valt logischerwijs nog te bekijken. Gezien dit model een middensegment aanspreekt, zou het mogelijk zijn dat er meer units geleverd gaan worden. Dat valt in de praktijk nog te bezien natuurlijk.

Hieronder is in ieder geval het momenteel bekende overzicht te vinden, van alle fabrikanten én alle varianten die naar verwachting verschijnen in Europa. Indien gewenst kan je altijd nog terecht bij ons uitgebreid overzicht van de RTX 3070, 3080 en 3090.

Asus – ROG Strix, TUF, KO en Dual
EVGA – FTW3 Ultra en XC
Gainward – Phoenix, Phoenix “GS” en Ghost (OC)
Gigabyte – AORUS MASTER en GAMING OC (PRO)
Inno3D – iChill X3 en TWIN X2 (OC)
MSI – GAMING X TRIO, GAMING TRIO, VENTUS 3X (OC), VENTUS 2X (OC) en TWIN FAN
PNY – UPRISING Dual Fan en XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Dual Fan Edition
Zotac – Twin Edge (OC)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid