Sponsor

Alphacool introduceert witte Eiszapfen fittingen

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

De nieuwe Eiszapfen betreffen witte fittingen die een solide basis bieden voor hardtube waterkoeling builds. De diverse maten zijn per direct beschikbaar in de Alphacool webshop.

Het officiële persbericht

Perfecte pasvorm - in het wit? De nieuwe Eiszapfen high-end versie is een aanvulling op de populaire fitting serie.

Alphacool’s Eiszapfen worden gekenmerkt door een hoge flow, aantrekkelijk design en solide productie. Ze zijn ontwikkeld en geproduceerd zonder compromissen, wat een veilige en stabiele pasvorm voor HardTubes garandeert. Om een lange levensduur te garanderen en de kleuren permanent te behouden, wordt er een speciale coating op het oppervlak aangebracht om afbladderen van de kleur te voorkomen. Het unieke karakter van de Alphacool connectoren wordt verder benadrukt door het kenmerkende logo op elke fitting.

De witte Alphacool Eiszapfen L-connectoren draaibaar G1/4 mannelijk naar G1/4 vrouwelijk worden aangeboden in verpakkingen van 4 en zijn, net als de Alphacool Eiszapfen 13mm HardTube opschroefbare tule 90° draaibaar G1/4 en de Alphacool Eiszapfen 16mm HardTube opschroefbare tule 90° draaibaar G1/4, nu verkrijgbaar in de online winkel.

Prijs en beschikbaarheid

De Eiszapfen fittingen zijn per direct beschikbaar in de Alphacool webshop.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *