[Update] AMD Radeon 6000 wordt allicht morgen onthuld

Hardware nieuws, pc

Update:

Inmiddels heeft AMD doen onthullen dat Zen 3, ofwel Ryzen 4000 en Radeon 6000 in oktober onthuld gaan worden. Kortom, volgende maand komen we veel meer te weten.

Oorspronkelijk bericht:

Afgelopen vrijdag wisten we een bericht te delen omtrent een Big Navi-easter egg in Fortnite. Deze doet verwijzen naar niets minder dan Radeon 6000, AMD’s aankomende videokaartreeks op basis van de RDNA 2-architectuur. Een tweet van Frank Azor, Chief Architect of Gaming Solutions bij AMD, gaat vandaag een stap verder en hint naar een mogelijke onthulling, om precies te zijn morgen.

Deze tekst wordt gezongen door Annie, de roodharige hoofdrolspeelster in de gelijknamige film. Dat kan een verwijzing zijn naar de roodkleurige aard van de Radeon-reeks. Of dit daadwerkelijk het geval zal zijn, mogen we morgen ondervinden. In ieder geval zou het geen verkeerd moment zijn voor een onthulling vanuit AMD, gezien de hype sinds de onthulling van Nvidia’s RTX 3000-reeks.

Naast teasers en easter eggs blijkt AMD afgelopen week ook actiever te zijn op social media. Het lijkt er dus op dat het bedrijf zich aan het klaarstomen is voor iets groots. Enerzijds zou dit Ryzen 4000 kunnen zijn, maar de timing suggereert eerder een onthulling van Radeon 6000. In beide gevallen kunnen we aangenaam verrast worden met meer informatie.

Bron: Wccftech

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid