Sponsor

AMD Radeon Adrenalin 20.11.2 nu te downloaden

Driver nieuws, pc

Het mag zover zijn, want vandaag lanceert AMD haar nieuwe Radeon RX 6000-kaarten. Uiteraard wordt dat gekenmerkt door de beschikbaarstelling van een nieuwe Adrenalin-driver; in dit geval versie 20.11.2. Logischerwijs biedt deze driver de beste ondersteuning voor de Radeon RX 6800 en Radeon RX 6800 XT. Mocht je het geluk hebben om één van die kaarten te bemachtigen, dan is het belangrijk om deze driver te downloaden.

Naast een propere ondersteuning voor RX 6000 – en World of Warcraft: Shadowlands overigens – zijn er nog verbeteringen te vinden. Zo zijn er wat problemen verholpen met de RX 500-reeks en de RX 5700-serie. Helaas zijn er ook wat bekende problemen met deze driver, waaronder crashes in recentelijk uitgebrachte titels bij de inschakeling van DirectX Raytracing. De volledige lijst met veranderingen is op AMD’s website terug te vinden.

Mocht je meer willen weten over Radeon’s RX 6000-reeks, dan kan je altijd nog terecht bij onze berichtgeving omtrent de onthulling.

Bron: AMD

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid