Sponsor

AMD Radeon Adrenalin 21.2.1 nu te downloaden

Driver nieuws, pc

AMD heeft een nieuwe driver beschikbaar gesteld voor haar grafische kaarten. In dit geval betreft het Radeon Adrenalin 21.2.1, met een focus op een aantal fixes voor een handjevol aan games en enkele programma’s. Zoals gebruikelijk is de driver te downloaden via de officiële website van AMD.

Als het gaat om de verbeteringen, dan kijken we als eerste naar Medium. Deze game dient een verbetering tot wel negen procent tegemoet te gaan met de Radeon RX 6800 XT. Dat dan op een 4K-resolutie met hoge instellingen. Aan de bekendere kant bevindt zich als eerste Doom Eternal. Met die titel zijn haperingen verholpen tijdens het afspelen van video’s op een secundair scherm. Tenslotte zijn raytracing-gerelateerde crashes verholpen in Metro Exodus.

Release notes

Ondanks de verbeteringen kent Radeon Adrenalin 21.2.1 nog wel problemen, waaronder met Hitman 3 en Forza Horizon 4. Voor de volledige lijst met veranderingen, bekende kwesties en inhoud kan je logischerwijs terecht op de downloadpagina.

Bron: AMD

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid