Sponsor

AMD Radeon Adrenalin 21.3.1 voor de Radeon RX 6700 XT beschikbaar

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Jonah Door Jonah AMD Drivers Hardware Nieuwsberichten
AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition

Gisteren was het zover, want dan lanceerden AMD en board partners de gloednieuwe Radeon RX 6700 XT. Voor optimale ondersteuning van de kaart is logischerwijs een nieuwe driver beschikbaar gesteld. Dat betreft in dit geval Radeon Adrenalin 21.3.1. Met deze versie doet AMD ook haar Radeon Boost en Radeon Lag naar de laatste versie tillen, waardoor beide technologieën nu ondersteuning bieden voor DirectX 12-games.

Verder is bij de Radeon Software nu de zogeheten Performance Tuning Stress Test ingebakken. Met die test is het mogelijk om profielen, ofwel videokaarten te stresstesten voor stabiliteit. Vervolgens kaart AMD optimalisaties aan voor de ondersteuning van de welbekende Vulkan-API. Tenslotte zijn er de nodige verbeteringen/fixes voor diverse games en programma’s.

Download en release notes

Zoals gebruikelijk is de nieuwe Adrenalin-driver te downloaden via de officiële website. Daar kan je logischerwijs ook terecht voor alle informatie omtrent de driver, waaronder de verholpen problemen en problemen die vooralsnog onopgelost, doch bekend blijven.

Bron: AMD

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *