Sponsor

AMD Radeon Adrenalin 21.5.1 voor Resident Evil Village beschikbaar

Driver nieuws, pc

Vandaag staat centraal met de komst van Resident Evil Village. Voor een optimale ervaring met deze titel en Lady Dimitrescu heeft AMD een nieuwe driver beschikbaar gesteld: Radeon Adrenalin 21.5.1. Deze dient een prestatieverbetering tot wel 13% te bieden voor de de Radeon RX 6800 XT, op een 4K-resolutie en met maximale instellingen. Daarnaast is er optimale ondersteuning voor de Enhanced Edition van Metro Exodus.

Verder zijn er typerende euvels verholpen, zoals texture-problemen en wat zaakjes rondom de Radeon Software. Daarbij zijn er nog wel wat bekende, onopgeloste kwesties. Zo kan het zijn dat Resident Evil Village met een Radeon VII-kaart bevriest tijdens de eerste missie, ervaart Cyberpunk 2077 corruptie in schaduwen met raytracing aan en kunnen er flikkeringen ervaren worden in Dota 2 met de mobiele Ryzen 5000-serie.

Conform de verwachting is de nieuwe Adrenalin-driver te downloaden via de officiële website. Daar kan je logischerwijs ook terecht voor alle informatie omtrent de driver, waaronder de volledige lijst met opgeloste problemen en vooralsnog aanhoudende euvels.

Bron: AMD

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid