Sponsor

AMD Radeon Adrenalin 21.5.2 beschikbaar met DirectX 12 SDK-update

Driver nieuws, pc

Een nieuwe week, een nieuwe AMD-driver. Dat mag vandaag het geval zijn, dankzij de komst van Radeon Adrenalin 21.5.2. Deze komt als eerste met de beste ondersteuning voor de pc-release van Days Gone. Daarnaast brengt deze driver ondersteuning met zich mee voor Microsoft DirectX 12 Agility SDK en Microsoft Shader Model 6.6. Laatstgenoemden zijn een belangrijke update voor ontwikkelaars en de features die men wil toepassen in games middels de vernieuwde DirectX 12 SDK.

Verder zijn enkele problemen verholpen, zoals corrupte schaduwen in Cyberpunk 2077 met raytracing aan. Daarnaast werkt de fabrieksreset bij een (her)installatie van Radeon Software voortaan correct, met uitzondering van Windows 7. Als het gaat om AMD Link, een feature die geïntroduceerd werd in een eerdere driver, dan kan er grijze corruptie opduiken bij gebruik van HEVC-encoding over het internet.

Voor de download van Radeon Adrenalin 21.5.2 kan je zoals gewoonlijk terecht via de officiële website. Daar kan je logischerwijs ook terecht voor alle informatie omtrent de driver, waaronder de volledige lijst met opgeloste problemen en vooralsnog aanhoudende euvels.

Bron: AMD

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid