Sponsor

AMD Radeon RX 6700 XT lanceert op 18 maart?

Hardware nieuws, pc

In januari deed het gerucht de ronde dat AMD’s Radeon 6700 XT in maart zal lanceren. Die kaart zal nek-aan-nek gaan met de RTX 3060 Ti en/of RTX 3060 van Nvidia. Laatstgenoemde lanceert nota bene aankomende week, om precies te zijn op 25 februari. We weten dus wát het antwoord zal zijn, maar nog niet wanneer. Als we echter de tweet van Cowcotland mogen geloven, dan zal de RX 6700 XT op 18 maart lanceren.

RX 6700 naderhand

Belangrijk om op te merken, is dat het een lancering zou betreffen van enkel de RX 6700 XT. De non-XT-uiting, ofwel de RX 6700 komt dan pas op een latere datum. Dit waarschijnlijk vanwege beperkte levering, wat het lanceren van één kaart logischerwijs makkelijker maakt dan twee kaarten tegelijk. Cowcotland geeft ook dat het aanbod van de RX 6700 XT bij de lancering gelimiteerd zal zijn. Dat zou, net zoals bij de RTX 3060, een negatieve impact kunnen hebben op de verkoopprijs.

Bron: Videocardz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid