Sponsor

Asus Radeon RX 6800 XT en RX 6800 onthuld; ROG Strix, TUF Gaming en watergekoeld

Hardware nieuws, pc

AMD heeft haar RX Radeon 6000-reeks officieel onthuld en dan mogen aftermarket-versies natuurlijk niet uitblijven. Hoewel deze – naar verwachting – pas in 2021 arriveren, mogen we nu al getrakteerd worden op de uitingen vanuit Asus. Het betreft dan varianten van TUF Gaming én ROG Strix, waarbij ook nog een watergekoelde ROG Strix LC Radeon RX 6800 XT. Laatstgenoemde is gebonden aan een 240mm-radiator.

Hieronder zijn de diverse uitingen zichtbaar. Van TUF Gaming en ROG Strix zien we uitingen voor de Radeon RX 6800 XT én RX 6800. De waterkoeling is logischerwijs enkel beschikbaar voor de RX 6800 XT. Of er ook nog Dual-uitingen gaan komen, zoals we zagen voor RTX 3000, is vooralsnog onbekend.

Asus Radeon RX 6000
TUF GamingROG StrixROG Strix LC
Prijs en releasedatum

Op het moment van schrijven zijn nog geen adviesprijs en releasedatum bekend voor de Asus-uitingen. De watergekoelde variant zal ongetwijfeld de duurste variant betreffen, maar een exact bedrag mag vooralsnog ontbreken. Zodra we meer weten, doen we logischerwijs een update delen.

Bron: Asus

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid