ASUS toont line-up van aankomende B550-moederborden

Hardware nieuws, pc

Conform de verwachting zullen we in juni verblijd worden met de lancering van B550-moederborden voor AMD’s processorreeksen. Het betreft niet alleen ondersteuning voor de huidige Ryzen 3000-reeks; B550 komt ook met compatibiliteit voor de aankomende 4000-reeks. Daarbij is vooralsnog de verwachting dat we die processoren, op basis van Zen 3, in september gaan zien.

Prime, ROG Strix en TUF Gaming

Ondertussen hebben we de onthulling vanuit de kant van ASUS voor de diverse B550-moederborden in haar aankomende line-up. Ditmaal betreft het een negental aan borden binnen de Prime, ROG Strix en TUF Gaming-series.

Op het moment van schrijven zijn nog niet alle moederborden terug te vinden op de website van ASUS. Mocht je dus op zoek zijn naar specificaties van een bepaald bord, dan is het allicht nog even wachten tot volgende maand. Hieronder is in ieder geval de line-up te vinden en verder een paar afbeeldingen van de drie series.

Als eerste betreft het de Prime B550-Plus, Prime B550M-A (Wi-Fi) en Prime B550M-K. Vervolgens krijgen we de ROG Strix B550-E Gaming, ROG Strix B550-F Gaming, ROG Strix B550-F Gaming (Wi-Fi) en ROG Strix B550-I Gaming. Tenslotte resteren de TUF Gaming B550M-Plus en TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi). Kortom, het is een stevige line-up te noemen.

Bron: ASUS

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid