Sponsor

ASUS introduceert ROG Keris II Ace draadloze lichtgewicht gamingmuis

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de ROG Keris II Ace volgt ASUS de ROG Keris Wireless en ROG Keris Wireless AimPoint op. De nieuwe ROG Keris II Ace heeft een high-end ROG AimPoint Pro optische sensor en heeft een mooie upgrade gekregen als het om zijn draadloze pollingsnelheid gaat oplopend tot 4000 Hz.

Het officiële persbericht

De ROG Keris II Ace is een ultralichte, ergonomische gamingmuis van 54 gram. Uitgerust met 42.000-dpi ROG AimPoint Pro optische sensor, ROG Optical Micro Switches en ROG zijn SpeedNova draadloze technologie, maakt de Keris II Ace gebruik van een indrukwekkende pollingsnelheid en click latency via de ROG Polling Rate Booster. Deze booster maakt polling mogelijk tot 4.000 Hz in draadloze modus en tot 8.000 Hz wanneer bekabeld aangesloten.

Kenmerken

  • ROG AimPoint Pro optische sensor: 42.000-dpi optische sensor met <1% afwijking voor uitmuntende, toonaangevende precisie bij tracking en beweging, naast track-on-glass mogelijkheden.
  • ROG optische microschakelaars: uitvoerig onderzocht en ontwikkeld om ultralage invoerlatentie, klikkende en consistente activering te garanderen, met uitstekende levensduur van 100 miljoen klikken. Ze benaderen ook zorgvuldig het gevoel van mechanische microschakelaars, terwijl ze het voordeel van optische bieden. Het beste van twee werelden.
  • Tri-mode connectiviteit: Game en verbind op elke manier die u wilt: bedrade USB, ultra stabiele & low-latency 2.4 GHz RF, of Bluetooth-modus die met maximaal drie apparaten kan worden gekoppeld.
  • ROG SpeedNova draadloze technologie: Uitstekende low-latency sub 1 ms, betrouwbare & robuuste draadloze 2.4 GHz RF-prestaties en geoptimaliseerde energie-efficiëntie zorgen voor een indrukwekkende gebruikerservaring en accuduur.
  • ROG Omni ontvanger: Maak draadloos verbinding met meerdere ondersteunde apparaten met een enkele ontvanger, met behoud van draadloze polling-snelheden en latentie op gaming niveau.
  • Anti-slip muisgrip tape: biedt verbeterde grip en voegt een beetje esthetische flair toe.
  • ROG Paracord en 100% PTFE muisvoeten: speciaal ontworpen en gefabriceerd textielweefsel zorgt voor een lichtgewicht en vrijwel sleepvrije kabel die in combinatie met indrukwekkende omni-directionele muisvoeten zorgt voor soepele, responsieve bewegingen op diverse oppervlakken. Een secundaire bredere set voetjes wordt meegeleverd voor aanpassing aan de gebruiker en het oppervlak.
  • Boordbediening met vijf gebruikersprofielen: veelgebruikte muisinstellingen kunnen direct worden aangepast door op verschillende muisknopcombinaties te drukken. Sla verschillende game- of toepassingsprofielen rechtstreeks op de Keris II Ace op.
  • Armoury Crate & Armoury Crate Gear: pas eenvoudig een uitgebreide reeks bedrijfsparameters en -aanpassingen aan via Armoury Crate. Voor een lichtgewicht en perifeer gerichte afstelervaring ondersteunt de KERIS II ACE het Armoury Crate Gear-hulpprogramma.

Verkrijgbaarheid

De ASUS ROG Keris II Ace zal beschikbaar zijn in het zwart een maanlichtwit. Op het moment is er voor de Benelux nog geen adviesprijs bekend.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *