Sponsor

ASUS kondigt nieuwe kleur aan voor Zenfone

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Mobiel
Visie van TechGaming

ASUS kondigt Verdure Green-kleur aan voor Zenfone 11 Ultra.

De kleur zou geïnspireerd moeten zijn door de natuur. Samen met een nieuw uiterlijk, verrijkt ASUS de Zenfone 11 Ultra ook intern met wat “quality of life" features.

ASUS kondigt vandaag Verdure Green aan, een frisse nieuwe kleur voor zijn Zenfone 11 Ultra line-up. De nieuwe kleur is een eerbetoon aan het weelderige groen van Central Park in New York. De Verdure Green variant heeft een elegant beklede achterzijde, aluminium omlijsting en glanzend glas bedekte triple-lens camera-module. Dit harmonieuze ontwerp zorgt voor een visueel opvallend toestel dat zich onderscheidt van de massa.

De Zenfone 11 Ultra biedt meer van alles, met een groter scherm, een snellere processor en een grotere batterij in zijn zorgvuldig ontworpen premium behuizing. Verder bevat de telefoon een reeks AI-functies, waaronder AI Noise Cancelation, AI Call Translator, AI Transcript, en AI Wallpaper. Deze quality-of-life-verbeteringen maken het leven van de gebruiker niet alleen makkelijker, maar bespaart ze ook veel tijd.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De ASUS Zenfone 11 Ultra in Verdure Green is nu verkrijgbaar voor een prijs van € 899,- op het moment van schrijven.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *