Sponsor

ASUS onthult line-up van AMD X670E-moederborden

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Jonah Door Jonah Hardware Nieuwsberichten
ASUS X670E - Crosshair, Strix, ProArt, TUF Gaming, Prime

Met de komst van Ryzen 7000 doen de partners van AMD hun X670E-moederborden onthullen. In dit bericht staan alle varianten van ASUS op een rij, met uitingen binnen diverse prijsklasses. Zo hebben we als eerste de overklokmoederborden op een rij, met een ROG Crosshair X670E Extreme, Hero en voor het eerst in het rode kamp de Gene in een MicroATX-vormfactor.

Daarnaast zijn er de ROG Strix-versies met de typerende X670E-E Gaming WiFi en in het bijzonder een X670E-I, ofwel een Mini-ITX-bord. Vervolgens is er een ProArt X670E-Creator Wifi die zich logischerwijs richt op content creators. Afsluitend zijn er de betaalbaardere borden, met in dit geval de TUF Gaming X670E-Plus WiFi en Prime X670E-Pro WiFi.

Specificaties

Alle onderstaande ASUS X670E-borden zijn voorzien van Wi-Fi 6E, Bluetooth, 2,5Gbps-ethernet en ondersteuning voor één tot twee PCIe 5.0-SSD’s. Daaromheen worden er verschillende gradaties aan connectiviteit ondersteund. Zo zijn niet alle borden voorzien van USB4 met Thunderbolt of dezelfde hoeveelheid USB-poorten. Desondanks is er op elk bord een groot aantal USB-poorten te vinden.

Daarbij is op het merendeel aan borden de zoegeheten Q-Release van ASUS te vinden, waarmee je gemakkelijk videokaarten kan verwijderen. Eveneens zijn de borden voorzien van de Q-Latch voor M.2-SSD’s en de eenzijdige Q-DIMM-latch voor geheugen.

Voor meer informatie kan je ook terecht op de overzichtspagina van ASUS.

ASUS ROG Crosshair X670E
ROG Crosshair X670E ExtremeROG Crosshair X670E HeroROG Crosshair X670E Gene
ASUS ROG Strix X670E
ROG Strix X670E-E Gaming WiFiROG Strix X670E-I Gaming WiFi
ASUS ProArt
ProArt X670E-Creator WiFi
ASUS TUF Gaming
TUF Gaming X670E-Plus WiFi
ASUS Prime
Prime X670E-Pro WiFi

Bron: ASUS

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *