Trailer – Battlefield V – Official Launch Trailer

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Aanstaande donderdag is het eindelijk zover, want dan ligt Battlefield V in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De lancering van de langverwachte titel wordt door DICE en Electronic Arts alvast gevierd met een explosieve trailer, die alvast een voorproefje geeft van wat ons te wachten staat.

Wat echter wel moet ontbreken in het begin is de battle royale-modus; in het geval van Battlefield V beter bekend als Firestorm. Deze zal in maart 2019 alsnog uitgebracht worden voor de game, dus de liefhebbers daarvan zullen nog even geduld moeten hebben. Meest waarschijnlijk werpt dat ook de nodige vruchten af, want een dergelijke modus vereist natuurlijk veel polijstwerk.

In ieder geval is het fijn om te zien dat eigenaren van de game alle toekomstige downloadable content, inclusief Firestorm, gratis zullen verkrijgen. Dat wist de ontwikkelaar eerder dit jaar al volmondig te bevestigen. Hieronder is in ieder geval te zien wat we op 15 november, ofwel aanstaande donderdag, kunnen verwachten.

Bron: YouTube

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid