Sponsor

be quiet! introduceert de Dark Rock 5

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

be quiet! introduceert een indrukwekkende luchtkoeler voor high-end builds, met beperkte inbouwruimte. Ook de montage is bij de Dark Rock 5 is verbeterd. Met een voor gemonteerde montagebrug en schroeven zou dit de installatie zeer gemakkelijk moeten maken.

Ook zorgt net als bij andere Dark Rock-modellen zorgt de speciale zwarte coating met keramische deeltjes voor een perfecte warmteoverdracht én wederom een elegante look.

Het officiële persbericht

be quiet!, de Duitse fabrikant voor premium PC componenten, breidt zijn familie van high-end luchtkoelers uit met Dark Rock 5. Met zijn single-tower ontwerp biedt Dark Rock 5 uitstekende koelprestaties bij lage geluidsniveaus voor builds waarin dual-tower modellen zoals Dark Rock Pro 5 of Dark Rock Elite niet passen. Net als zijn grotere broers biedt Dark Rock 5 maximale compatibiliteit met high-end consumentenmoederborden en RAM-modules. Met zijn gestroomlijnde zwarte ontwerp weet Dark Rock 5 indruk te maken: of je hem nu gebruikt voor gaming, voor workstations of als betrouwbare metgezel in je thuiskantoor.

Betere prestaties, eenvoudigere installatie

Dark Rock 5 verbetert de hoogwaardige prestaties van zijn voorganger, Dark Rock 4, door een bewezen en iconisch ontwerp te combineren met geavanceerde ventilatortechnologie. Zes high-performance heat pipes zijn verbonden met een asymmetrisch koellichaam met extra uitsparingen voor een hoge compatibiliteit met RAM en VRM koelers, terwijl een consumentenklasse Silent Wings 4 120mm PWM-ventilator zorgt voor een perfecte luchtdruk en een nagenoeg onhoorbare werking (29,8dB(A) bij maximale rotatiesnelheid). Voor degenen die op zoek zijn naar de hoogste prestaties kan optioneel een tweede ventilator worden geïnstalleerd aan de uitlaatzijde. Net als bij andere Dark Rock-modellen zorgt de speciale zwarte coating met keramische deeltjes voor een perfecte warmteoverdracht en een elegante look.

Ook de montage is verbeterd: een voorgemonteerde montagebrug en schroeven maken installatie een fluitje van een cent, terwijl de magnetische bovenkap met meshrooster eenvoudig toegang geeft tot de schroeven en de uiteinden van de heat pipes netjes verbergt. Dankzij een op nikkel gebaseerde heat plate is Dark Rock 5 compatibel met liquid metal koelpasta en de koeler heeft een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *