Sponsor

be quiet! Silent Wings Pro 4 White en Silent Wings 4 White

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

Be quiet! presenteert de Silent Wings Pro 4 White en Silent Wings 4 White: ultieme airflow en statische druk in een wit jasje. De nieuwe high-end ventilatorserie focust zich op wit georiënteerde builds.

Het officiële persbericht

Be quiet!, de Duitse fabrikant van hoogwaardige PC-componenten, introduceert met trots de Silent Wings Pro 4 White en Silent Wings 4 White ventilatorserie. Deze stralend witte high-end ventilatoren zijn gebouwd voor maximale prestaties in cases, op koellichamen en op radiatoren en leveren niet alleen een geweldige airflow maar ook een indrukwekkende statische druk. De ventilatoren zijn voorzien van een uniek bevestigingsmechanisme voor de hoekstukken, waardoor het eenvoudig is om de ventilatoren aan te passen aan verschillende situaties. Met de extreem hoge draaisnelheid van de Silent Wings Pro 4 gaat be quiet! nog een stap verder en biedt het gebruikers de keuze om deze ventilatoren te configureren voor een geruisloze werking, een geluid/prestatie-gebalanceerde stand, of maximale prestaties.

Focus op statische druk en eenvoudige montage

Met de nieuwe Silent Wings 4 White-serie heeft be quiet! zich toegelegd op het verbeteren van de statische druk, wat van essentieel belang is bij het gebruik van de ventilatoren op koellichamen of vloeistof gekoelde radiatoren. De ventilatorbladen hebben een lagere tipafstand van 1,0 mm en een trechtervormige luchtuitlaat, waardoor de lucht over een groter gebied wordt verspreid en de statische druk drastisch wordt verbeterd. Dit maakt de Silent Wings 4 White-serie een uitstekende keuze voor koellichamen of radiatoren, terwijl het geluidsniveau indrukwekkend laag blijft. Silent Wings 4 White wordt geleverd met twee verschillende hoekstukken die zonder gereedschap eenvoudig te verwisselen zijn: trillingvrije rubberen push-pin hoeken en traditionele hard-plastic schroef-hoeken. De ventilatoren zijn verkrijgbaar in twee maten (120mm/140mm) en twee verschillende modellen: PWM, en PWM high-speed. De PWM-modellen zijn het meest geschikt als case fan met hun maximum toerentallen van 1600 RPM(120mm) en 1100 RPM (140mm), terwijl de PWM high-speed-versies speciaal zijn afgestemd op koellichamen en radiatoren dankzij hun hogere toerentallen van respectievelijk 2500 RPM en 1900 RPM. Alle Silent Wings 4 White-ventilatoren vertrouwen op een beproefde combinatie van een 6-polige motor met drie fasen en vloeistof dynamische lagers (FDB) voor een lange levensduur van 300.000 uur.

“Pro" voor maximale prestaties

Voor gebruikers die echt alles uit de kast willen halen introduceert be quiet! de Silent Wings Pro 4 White. Deze ventilatoren bieden dezelfde functies als de Silent Wings 4 White, maar de rotatiesnelheid is opgevoerd tot 3000 RPM voor de 120mm-uitvoering en 2400 RPM voor de 140mm-uitvoering. Een snelheidsschakelaar op de achterkant houdt het eenvoudig voor gebruikers die zich niet willen bezighouden met PWM-ventilatorcurves om het maximale toerental in te stellen op basis van hun voorkeursgebruik: Medium voor een voor geruisloze werking, High Speed voor een geluid/prestatie-gebalanceerde stand en Ultra High Speed voor maximale prestaties. Silent Wings Pro 4 White bevat één extra type hoekstuk, speciaal ontworpen voor radiatoren. Deze radiatorhoeken sluiten strak op de radiator aan om luchtlekkage te voorkomen en een maximale statische druk te garanderen. De ventilatoren zijn tevens voorzien van een hoogwaardige, witte mesh sleeve-kabel en een praktische moederbordconnector.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *