Sponsor

Beyerdynamic lanceert MMX 300 PRO gaming headset

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Het officiële persbericht

De in Heilbronn gevestigde audiospecialist Beyerdynamic presenteert de derde generatie van de populaire gaming headset: de nieuwe MMX 300 PRO. De nieuwste ontwikkeling, gemaakt in Duitsland, beschikt over de nieuwste drivertechnologie, een hoogwaardige condensatormicrofoon en een verbeterd comfort.

Studio DNA voor een meeslepende ervaring

Het hart van de gesloten gaming headset is de STELLAR.45 driver, die ook gebruikt wordt in de studio hoofdtelefoons van Beyerdynamic. Dit zorgt voor de uitzonderlijke geluidskwaliteit en ruimtelijke geluidsweergave van de MMX 300 PRO. Vergeleken met het vorige model zijn de profielen voor lage en hoge tonen grondig verfijnd. Akoestische gebeurtenissen in de game kunnen onmiddellijk worden vastgesteld. De MMX 300 PRO is ook indrukwekkend als het gaat om het afspelen van muziek.

De geïntegreerde condensatormicrofoon biedt een voorsprong op de concurrentie dankzij de hoge spraakverstaanbaarheid. De nieuwe fontaneluitsparing en de beproefde velours oorkussens bieden onovertroffen comfort voor lange gamesessies. Net als zijn voorgangers is de nieuwe gamingheadset gemaakt in Duitsland met hoogwaardige materialen, waardoor hij ideaal is voor alledaags gameplezier en uitdagende eSports-toernooien.

Krachtig op PC en console

Dankzij de STELLAR.45 driver met lage impedantie en 48 ohm kan hij eenvoudig worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder pc, Playstation, Xbox en Nintendo Switch. De meegeleverde Y-adapter maakt gebruik op consoles mogelijk.

Gemaakt in Duitsland

De MMX 300 PRO is gemaakt in Duitsland en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Niets wordt aan het toeval overgelaten: elke gamingheadset wordt met de hand gemaakt en ondergaat een strenge kwaliteitscontrole voordat hij bij de klant aankomt. Het aandrijfsysteem wordt vervaardigd binnen nauwe toleranties en meerdere keren gemeten tijdens de productie. Dankzij de duurzame materialen, waaronder metaal en hoogwaardige kunststoffen, zijn alle MMX 300 PRO headsets duurzame metgezellen voor veeleisende gamers.

“De MMX 300 PRO is een headset die niet alleen het beste geluid biedt, maar ook voldoet aan de veeleisende behoeften van hedendaagse gamers op het gebied van comfort en afwerking," legt Andreas Rapp, Beyerdynamic Managing Director, uit. “We zijn ervan overtuigd dat deze headset een langdurige metgezel zal zijn voor ambitieuze gamers."

Individueel ontwerp voor gamers

INDIVIDUEEL ONTWERP VOOR INDIVIDUELE GAMERS
Het innovatieve online configuratieplatform MANUFAKTUR stelt gamers in staat om hun MMX 300 PRO naar wens aan te passen door oorkussentjes, decoratieve ringen of een afbeelding naar keuze toe te voegen aan de oorschelpen. MANUFAKTUR biedt ook de optie om de hoofdtelefoonvorken te laten personaliseren met een lasergravure - ideaal voor gamers en streamers die zichzelf als merk willen presenteren.

Prijs en beschikbaarheid

De MMX 300 PRO is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,00 euro in de online shop op www.beyerdynamic.de, op Amazon en in speciaalzaken. Vervangende onderdelen en oorkussentjes zijn ook te bestellen.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *