Sponsor

Binnenkort: Chinese gadget reviews

GearBest reviews

Het is alweer even geleden dat ik aan de slag mocht met een gadget van Chinese bodem. Nu komt bijna alles tegenwoordig uit China, dit keer heb ik het specifiek over het bestellen bij Chinese webshops zoals GearBest, waar we vaak nog exotische merknamen tegenkomen, maar ook bekendere namen zoals Xiaomi, Chuwi, Teclast, UMIDIGI, OPPO en Elephone. Als ik spreek over Chinese gadgets gaat het voornamelijk om smartphones, tablets, laptops en smartwatches.

Binnenkort mag ik jullie weer voorzien van een tablet review van Chinese komaf, namelijk de Chuwi Hi9 Pro. Het betreft hier een review sample afkomstig van GearBest. Het is enige tijd geleden dat ik contact had met een Chinese webshop. Na een gesprek met Kiswum, in mijn optiek een redelijk bekende gadget reviewer, die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in de Chinese markt, introduceerde hij mij voor aan een nieuw contactpersoon van GearBest. Na een plezierig gesprek was het ijs al snel gebroken. De Chuwi Hi9 Pro tablet werd daarna snel verzonden, waarna ik deze binnen 8 dagen in ontvangst mocht nemen.

De 8 inch tablet strijd

Kiswum was mij al voor met een mooi artikel over 8 inch tablets. Hierin stelde hij de vraag: “Wat is de beste 8 inch tablet die je bij GearBest kunt aanschaffen?” Een vraag in tegenwoordige tijd (september 2018), mocht je dit artikel over een jaar lezen, dan zijn er al nieuwe en betere alternatieven. Zo vergleek hij de Xiaomi Mi Pad 4, Chuwi Hi9 Pro en de Teclast T8 in tabelvorm met specificaties. In overleg met Kiwsum heb ik gebruik gemaakt van zijn tabel:

Chuwi Hi9 Pro

In de vergelijking zijn de drie tablets redelijk aan elkaar gewaagd, toch komt de Chuwi Hi9 Pro op papier het minst best uit de vergelijking. Ik zeg bewust op papier, aangezien échte praktijkervaring vooralsnog ontbreekt. Wel is de Chuwi Hi9 Pro het goedkoopste van de drie tablets, voor een kleiner budget ogen de specificaties best veel belovend. Voordat ik doordraaf over verdere vergelijkingen tussen de drie tablets, kan ik mij beter richten op de review van de Chuwi Hi9 Pro zelf. Binnenkort kun je deze lezen op TechGaming! Laat ik je alvast voorzien van drie foto’s om zoet te blijven.

GearBest

Met een nieuw contactpersoon bij GearBest hopen we je in de toekomst van nog meer Chinese gadget reviews te voorzien. Heb je een vraag, voorstel of zou je graag een review van een Chinese gadget op onze website willen zien? Laat het dan vooral in de reacties weten. Ik kan dan ook specifiek letten op aandachtspunten die je belangrijk vindt.

Op het moment heeft GearBest een ‘Treasure Hunt’ tot 16 september. Tijdens deze actie maak je kans op gratis gadgets, coupons en hoge kortingen. Overigens was één van de laatste Chinese gadget review in 2016, namelijk de Teclast X98 Plus II Wit tablet.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid