Sponsor

COMPUTEX 2024 – LIAN LI

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim COMPUTEX 2024
Visie van TechGaming

Gedurende COMPUTEX 2024 volgen we getrouw de nieuwste ontwikkelingen en aankondigen. Uit enthousiasme en een flinke dosis aan liefde voor hardware verzamelen we graag de belangrijkste nieuwsfeiten. Suggesties en/of tips voor de redactie?

COMPUTEX 2024

LIAN LI Industrial Co. Ltd., een toonaangevende fabrikant van chassis en pc-accessoires, neemt van 4 tot 7 juni deel aan Computex 2024, in het Nangang Exhibition Center, hal 1, 1F, stand I0110. Het bedrijf zal zijn nieuwste prototypes en innovaties laten zien, waaronder drie nieuwe behuizingen: LANCOOL 207, LANCOOL 217 met een houten esthetiek, en O11 Vision Compact. Daarnaast zal LIAN LI nieuwe accessoires onthullen, zoals de STRIMER PLUS V3 en UNI FAN SL V3, die zijn uitgerust met een baanbrekende draadloze controller die vrijwel alle ventilatorkabels overbodig maakt. Bezoekers kunnen ook een demonstratie verwachten van de samenwerking tussen LIAN LI en SignalRGB, die een handigere manier biedt om verlichtingseffecten te regelen voor een snelle en eenvoudige synchronisatie van RGB voor alle componenten.

LANCOOL 207

De LANCOOL 207 is een behuizing van M-ATX-formaat met ATX-compatibiliteit. Om dit te bereiken is de moederbord lade verlaagd en verzonken in de kabelmanagement kamer, en de PSU montage is verplaatst naar de voorkant met de poorten naar het linker zijpaneel voor directe toegang. Deze opstelling zorgt voor een compact frame dat compatibel is met ATX moederborden, 360 AIO’s aan de bovenkant, GPU’s tot 410 mm lang en PSU’s tot 160 mm lang. Verborgen in de PSU shroud zitten twee voorgeïnstalleerde 120mm PWM fans, terwijl aan de voorkant twee 30mm dikke 140mm ARGB fans met infinity mirrors zijn voorgeïnstalleerd.

LANCOOL 217

De LANCOOL 217 is omgeven door echt hout en biedt een unieke lifestyle-esthetiek. Hij is voorzien van twee lagen stofbescherming aan de voorkant: een frontpaneel van gaas en een verwijderbaar binnen ventilatorfilter aan de achterkant van de voorste ventilatoren. De LANCOOL 217 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde 170x170x30mm voorventilatoren voor optimale CPU- en GPU-koeling, en heeft een reinigingsmodusknop die de bladen van de voorventilator bij activering omkeert om stof te verwijderen. De onderkant van de kast ondersteunt tot drie 120mm ventilatoren voor extra luchtstroom. De LANCOOL 217 is compatibel met zowel gewone als back-connect moederborden, waardoor het een veelzijdige keuze is.

O11 VISION Compact

De O11 VISION Compact is een verfijnde versie van de populaire O11 VISION-kast. Deze compacte kast heeft twee soorten bovenpanelen: een glazen paneel voor een naadloze drie-glazen look, en een gaaspaneel met een beugel om AIO-koeling tot 360 mm te ondersteunen. Als de AIO aan de zijkant is gemonteerd, kunnen de buizen worden verborgen in de tweede kamer voor een strak, slangloos uiterlijk. De kast ondersteunt horizontale GPU-installatie met een anti-sag bracket, en het PCIe-uitbreidingssleufpaneel kan worden gedraaid voor verticale GPU-ondersteuning. De O11 VISION Compact is compatibel met zowel gewone als back-connect moederborden en behoudt de hoogte en diepte van de originele O11 Dynamic, maar is breder voor verbeterde GPU-compatibiliteit en luchtstroom.

Strimer Plus V3 en UNI FAN SL V3 met draadloze controller

Introductie van een revolutionaire draadloze controller voor PC-behuizingaccessoires. Dit biedt een oplossing voor de al lang bestaande problemen met het beheer van verschillende controllers voor verschillende generaties en productlijnen. Vanaf dit jaar wordt de draadloze controller geïmplementeerd voor UNI FAN’s, Strimer kabels en AIO’s. De UNI FAN SL V3 en Strimer Plus V3 zullen de eerste zijn die gebruik maken van deze innovatieve technologie. Deze verbeteringen beloven een naadloze bediening en een verbeterde gebruikerservaring voor alle LIAN LI enthousiastelingen. De eerste prototypes worden onthuld op COMPUTEX 2024.

LIAN LI x SignalRGB

LIAN LI is verheugd om op COMPUTEX 2024 een samenwerking met SignalRGB te presenteren. Deze samenwerking brengt een bètaversie van L-Connect 3 met SignalRGB, die een gestroomlijnde en handige manier biedt om verlichtingseffecten te regelen voor alle componenten, waaronder moederborden, grafische kaarten, geheugen, enz. Deze integratie verbetert de gebruikerservaring door een uniform en intuïtief verlichtingsbeheer te bieden, wat een belangrijke stap voorwaarts betekent in maatwerk en controle.

LANCOOL 216 RGB ontvangt PPLP Lab hoogste S-beoordeling

De LANCOOL 216 RGB heeft de hoogste S-classificatie gekregen van het PPLP Lab, een testlab voor hardwareonderdelen dat is begonnen met het geven van classificaties voor PSU’s met Chroma-testapparatuur. Deze ATX mid-tower kast is een van de eerste producten die de PPLP Chassis Star beoordeling heeft gekregen. De LANCOOL 216 serie is speciaal ontworpen voor superieure koelprestaties en biedt betere koelmogelijkheden in vergelijking met open platforms. Het heeft de hoogste S-level koelingsclassificatie bereikt in het PPLP Chassis Star-beoordelingsprogramma.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *