Sponsor

COMPUTEX 2024 – MONTECH

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim COMPUTEX 2024
Visie van TechGaming

Gedurende COMPUTEX 2024 volgen we getrouw de nieuwste ontwikkelingen en aankondigen. Uit enthousiasme en een flinke dosis aan liefde voor hardware verzamelen we graag de belangrijkste nieuwsfeiten. Suggesties en/of tips voor de redactie?

COMPUTEX 2024

MONTECH, een populair merk voor pc-onderdelen en randapparatuur, presenteert met trots zijn nieuwe productlijn voor pc-liefhebbers op Computex 2024. De line-up omvat vier PC-behuizingen: de SKY 3, met gebogen glas aan de voorkant en GPU-koeling op maat met twee 80mm ventilatoren aan de onderkant aan de voorkant; de HS01 met een inzetbare moederbordlade; de HS01 Mini, een compacte behuizing met een innovatief interieur en verstelbare PSU-positionering; en de KING 95 MEGA, een tweekamerbehuizing die ongeëvenaarde koeling belooft met 420mm radiator aan de bovenkant en 360mm radiator aan de onderkant, samen met een verstelbare zijventilatorbeugel voor GPU-koeling.

Andere producten zijn de HyperFlow ARGB AIO koeler, verkrijgbaar in 240mm en 360mm maten. Deze is voorzien van een met edelstenen versierde waterpomp en biedt maximale koelingsefficiëntie en stijl. De MKey PRO 75% wordt geleverd in Darkness en Freedom edities, en biedt tri-mode connectiviteit met Bluetooth 5.2, Wireless 2.4Ghz, en USB-C Wired. Hij heeft ook VIA- en QMK-ondersteuning en eersteklas typecomfort met voorgelubberde Gateron Brown-schakelaars. Tot slot biedt de TITAN PLA-serie voedingen van 750 W tot 1200 W stille efficiëntie, platina certificeringen en een robuust beveiligingspakket. U kunt MONTECH bezoeken in het Taipei Nangang Exhibition Center, Hal 1, 1F, stand I0928, van 4 tot 7 juni.

SKY 3 - verfijning ontmoet prestaties

De SKY 3 is de nieuwste toevoeging aan de SKY-serie als mid-tower case ontworpen voor optimale GPU-koeling en toekomstige compatibiliteit. Hij heeft een gebogen glazen frontpaneel, ondersteunt next-gen 4090 GPU’s en biedt ruimte aan 360mm radiatoren aan de bovenkant en 240mm radiatoren aan de zijkant. Hij is uitgerust met dubbele 80mm ventilatoren aan de onderkant van het voorpaneel voor speciale GPU luchtstroom, samen met twee vooraf geïnstalleerde RX140mm ventilatoren naast het moederbord en een AX140mm ARGB PWN ventilator aan de achterkant voor een geweldige luchtstroom uit de doos. De case ondersteunt back-connect moederborden en zal naar verwachting in Q2 van 2025 op de markt komen.

HS01 - Complexiteit beteugelen, elegantie verheffen

De HS01 kast heeft een klassieke buitenkant en een innovatief interieurontwerp en is verkrijgbaar in zwart en zilver. Het inlegontwerp voor het moederbord biedt voldoende ruimte voor een bredere AIO aan de bovenkant. Daarnaast heeft de kast een verborgen ventilatorcompartiment aan de onderkant voor een minimalistische esthetiek. Het dynamische luchtstroombeheersysteem zorgt voor maximale ventilatie en eenvoudige installatie, met drie voorgeïnstalleerde HP140mm ARGB ventilatoren aan de voorkant en twee HP120mm ventilatoren aan de achterkant. Hij ondersteunt next-gen 4090 GPU’s en is voorzien van een 360mm radiator voor efficiënte koeling. De behuizing ondersteunt back-connect ATX en M-ATX moederborden en wordt naar verwachting gelanceerd in het vierde kwartaal van 2024.

HS01 Mini - Mini wonderen: Krachtig, elegant verpakt

De HS01 Mini is een compacte behuizing ontworpen voor de volgende generatie PC’s. Hij is verkrijgbaar in zwarte en witte varianten en biedt plaats aan maximaal vier GPU’s. Hij heeft een 360mm radiator aan de bovenkant voor optimale koeling en is voorzien van lederen versieringen voor extra stijl. De kast biedt aanpasbare PSU positionering met drie verstelbare hoogte-opties en wordt geleverd met vier vooraf geïnstalleerde HP120mm ventilatoren voor een optimale luchtstroom. Hij ondersteunt zowel reguliere als back-connect M-ATX moederborden en zal naar verwachting in Q2 van volgend jaar op de markt komen.

KING 95 MEGA - Subzero Elegantie met Panoramische Precisie

De KING 95 MEGA is de ultieme behuizing voor power users, verkrijgbaar in gestroomlijnd zwart en maagdelijk wit. Het is een grotere versie van de populaire KING 95, ontworpen om de next-gen 4090 GPU met gemak te huisvesten. Deze case heeft een 420mm radiator aan de bovenkant en een 360mm radiator aan de onderkant voor ongeëvenaarde koelprestaties. De ventilatorbeugel aan de zijkant levert een op maat gemaakte luchtstroom onder een hoek van 30° voor GPU-koeling, terwijl de ventilatorbeugel aan de onderkant aan de voorkant kan worden gemonteerd om de luchtstroom te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning van de onderste ventilator. Met ondersteuning voor backplane moederborden vergroot dit toekomstbestendige ontwerp de compatibiliteit en het bouwpotentieel. De KING 95 MEGA zal naar verwachting in het tweede kwartaal van volgend jaar op de markt komen.

HyperFlow ARGB - Edelsteen schoonheid, koeling schittering

De onlangs gelanceerde HyperFlow ARGB AIO is verkrijgbaar in 240mm en 360mm maten en wordt geleverd in zwarte en witte varianten. Deze alles-in-één koeler heeft een 27mm dikke radiator met een single-row vinnenstapel met 27 vinnen per inch voor maximale koelefficiëntie, wat zorgt voor optimale systeemprestaties. De waterpomp is versierd met edelsteenaccenten en de Metal Pro 12 ARGB-ventilatoren verbeteren niet alleen de koeling, maar voegen ook een elegant tintje toe. Met voorgeïnstalleerde ventilatoren voor eenvoudige montage en een uitgebreide garantie van zes jaar biedt de HyperFlow ARGB ongeëvenaarde stijl en betrouwbaarheid, waardoor het een must-have is voor pc-liefhebbers.

MKey PRO 75% Duisternis/Vrijheid

Het MKey PRO 75% toetsenbord, verkrijgbaar in Darkness en Freedom edities, is een compact mechanisch toetsenbord dat is ontworpen voor veelzijdige en naadloze connectiviteit. Het beschikt over ingebouwde tri-mode opties: Bluetooth 5.2, Wireless 2.4Ghz en USB-C bedraad. Het MKey PRO 75% toetsenbord ondersteunt VIA- en QMK-software voor aanpasbare toetsindelingen en macro’s. Het wordt geleverd met voorgelijmde Gateron Brown-schakelaars voor soepel typen, een multifunctionele draaiknop voor eenvoudige bediening en een pakkingontwerp en Poron-vulling voor verbeterd typcomfort en geluidsdemping. De MKey PRO 75% levert zowel prestaties als stijl, waardoor het de perfecte keuze is voor gamers en professionals. De MKey PRO 75% zal naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar op de markt komen.

TITAN PLA - Stille efficiëntie op zijn best: de ultieme voeding

De TITAN PLA is de ultieme voeding ontworpen voor stille efficiëntie en robuuste prestaties. Verkrijgbaar in 750W, 850W, 1000W en 1200W, de TITAN PLA is ATX 3.1 en PCIe 5.1 ready, waardoor compatibiliteit met de nieuwste hardware gegarandeerd is. Hij is gecertificeerd met 80 Plus Platinum en Cybenetics Platinum voor een ultrastille werking en is voorzien van ultraflexibele kabels met connectoren van koperlegeringen en eersteklas Japanse condensatoren voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gesteund door een garantie van 10 jaar en een compleet beschermingspakket (OVP, OPP, OTP, SCP, OCP, UVP), garandeert de TITAN PLA gemoedsrust en topprestaties voor elke high-end pc-bouw. De TITAN PLA voeding zal naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt komen.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *