Sponsor

COMPUTEX 2024 – NZXT

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim COMPUTEX 2024
Visie van TechGaming

Gedurende COMPUTEX 2024 volgen we getrouw de nieuwste ontwikkelingen en aankondigen. Uit enthousiasme en een flinke dosis aan liefde voor hardware verzamelen we graag de belangrijkste nieuwsfeiten. Suggesties en/of tips voor de redactie?

COMPUTEX 2024

NZXT, leider in PC gaming componenten, producten en prefab producten, heeft een nieuwe productlijn onthuld die de PC-bouwervaring voor gamers verfijnt.

NZXT’s nieuwe producten, die tijdens Computex 2024 werden onthuld, benadrukken de toewijding van NZXT om gamers te helpen op de meest eenvoudige manier een gaming PC te maken. Of gamers nu besluiten om hun PC helemaal zelf te bouwen, hun bestaande rig te upgraden of een kant-en-klare custom gaming PC aan te schaffen, NZXT kan het allemaal.

De innovatieve F-Series RGB Core single-frame fans leiden de line-up, een vernieuwde NZXT H7 Flow en krachtige C-Series ATX 3.1 voedingen komen samen om deze product onthulling een van de beste van het jaar in gaming PC hardware te maken.

Introductie van de NZXT F-serie RGB Core ventilatoren met één frameAls eenvoudiger alternatief voor modulaire ventilatoraansluitingen en serieschakelingen combineren de nieuwe F240, F280 en F360 RGB Core single-frame fans meerdere krachtige fans in een naadloos, alles-in-één ontwerp.

De RGB Core ventilatoren met één frame vereenvoudigen de installatie door het aantal benodigde kabels en schroeven te verminderen, het bouwproces te stroomlijnen en het uiterlijk te verfraaien. De enkele 8-pins kabel combineert RGB- en PWM-aansluitingen, die direct kunnen worden beheerd via de nieuwe NZXT Control Hub (beschikbaar Q3 2024) of aangesloten op elke 5V ARGB- en ventilatorpoort op een moederbord met behulp van een splitter voor flexibiliteit.

Belangrijkste kenmerken:

 • Alles-in-één geïntegreerd ventilatorontwerp stroomlijnt installatie, instelling en controle
 • Slechts één kabel nodig per unit, waardoor rommel wordt verminderd en aansluitingen worden gestroomlijnd
 • Ventilatorbladen zijn ontworpen om een optimale luchtstroom en hoge statische druk te balanceren, waardoor ze overal in de kast gebruikt kunnen worden
 • Acht individueel adresseerbare RGB LED’s per ventilator hub worden briljant verspreid door semi-transparante bladen
 • Vloeistof dynamische lagers en anti-vibratie rubberen hoeken houden lawaai tot een minimum beperkt, zelfs bij hoge snelheden
 • Bedien RGB-verlichting en ventilatorsnelheden met CAM indien aangesloten op de nieuwe NZXT Control Hub of NZXT RGB & Fan Controller (afzonderlijk verkrijgbaar)

Daarnaast heeft NZXT hun F-Series Quiet Airflow en Static Pressure ventilatoren opnieuw ontworpen voor betere prestaties. Quiet Airflow Fans leveren krachtige, geluidsarme koeling voor algemene kastventilatie, terwijl Static Pressure Fans lucht door nauwe ruimtes zoals radiatoren en koellichamen jagen.

Een nieuw tijdperk voor de NZXT H7 Flow

Met behoud van de traditionele mid-tower vorm, is de nieuwe H7 Flow geïnspireerd op dual-chamber case ontwerpen om een unieke lay-out te creëren die esthetiek en prestaties in balans brengt met behoud van een smalle footprint. Bouwers die op zoek zijn naar een strak, modern ontwerp met krachtig koelpotentieel zullen genieten van de nieuwe H7 Flow.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Het herontworpen kastinterieur heeft een verticaal georiënteerde PSU lay-out, waardoor de installatie van 3 x 120mm ventilatoren aan de onderkant mogelijk is om directe luchtstroom naar de GPU te leveren.
 • Wordt geleverd met 3 x 120mm ventilatoren aan de voorkant voor out-of-the-box koeling
  Ondersteunt tot 420mm radiatoren in het voorste gedeelte en 360mm radiatoren bovenop voor ultieme vloeistofkoeling

 • Hoogwaardige gaaspanelen maximaliseren de luchtstroom en filteren stof
 • Gereedschapsloze toegang tot de voor-, boven- en zijpanelen met een intuïtief kabelbeheersysteem maakt bouwen en upgraden een fluitje van een cent

Er komt ook een RGB-variant van de H7 Flow met een voorgeïnstalleerde F360 RGB Core single-frame fan voor bouwers die out-of-the-box RGB willen.

NZXT C-Series Gold en Platinum ATX 3.1 voedingen

De nieuwe, GPU-ready C-Series Gold en Platinum voedingen van de volgende generatie bieden bouwers hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte voedingsoplossingen voor elk systeem. Met ondersteuning voor de ATX 3.1- en PCIe 5.1-standaarden zijn deze voedingen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende componenten, waardoor ze toekomstbestendige prestaties garanderen.

De nieuwe C-Series Gold ATX 3.1 voedingen, verkrijgbaar in 850W, 1000W en 1200W varianten, hebben een opnieuw ontworpen lay-out die de luchtstroom optimaliseert en de ruis minimaliseert. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in het wit, zodat bouwers gemakkelijk naadloze witte builds kunnen maken.

De C1500 Platinum is een stap omhoog ten opzichte van de Gold-serie en maakt gebruik van digitale voeding voor nauwkeurige spanningsregeling, hogere efficiëntie, minder ruis en minder spoelgejank in vergelijking met analoge voedingen. De 140mm magnetische levitatie ventilator biedt superieure prestaties, verbeterde stofbestendigheid, lagere geluidsniveaus en een langere levensduur in vergelijking met een ventilator met vloeistofdynamische lagers. Met dubbele 12V-2×6 connectoren is de C1500 Platinum klaar om de meest veeleisende next-gen GPU’s van stroom te voorzien.

Prijzen beschikbaarheid

Single-Frame F-serie één frame (Juni 2024)

 • F240 Core: 44,99 Euro
 • F280 Core: 49,99 Euro
 • F360 Core: 69,99 Euro
 • NZXT Control-Hub: 49,99 Euro (Q3 2024)

F-Serie fans (Juni 2024)

 • F120Q: 14,99 Euro
 • F140Q: 16,99 Euro
 • F120P: 14,99 Euro
 • F140P: 16,99 Euro

NZXT H7 Flow (Juni 2024)

 • H7 Flow: 139,99 Euro
 • H7 Flow RGB: 159,99 Euro

C-Series voedingen (Juni 2024)

 • C850 Gold: 149,99 Euro (zwart en wit
 • C1000 Gold: 179,99 Euro (wit: 184,99 Euro)
 • C1200 Gold: 199,99 Euro (wit: 204,99 Euro)
 • C1500 Platinum: 329,99 Euro
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *