OVER DE REDACTIE
TechGaming focust zich op de laatste ontwikkelingen in betrekking tot tech, hardware en pc-gaming. Met oprechte passie voor deze onderwerpen is het doel om gedetailleerd en optimaal te informeren over producten. Wat je staat te wachten bij je volgende aankoop is waar wij onderzoek naar doen en al te graag delen.

In het geval van vragen, kan je terecht via het contactformulier hieronder of anders via de diverse e-mailadressen op deze pagina. Uiteraard proberen we je zo spoedig als mogelijk te woord te staan.

VACATURES
Voor de redactie zijn we altijd wel op zoek naar versterking. Dit allereerst op het gebied van dagelijks nieuws, reviews en opinie-artikelen. Kortom, de typerende zaken die je op een tech-website voorbij wil zien komen.

Uiteraard zijn invullingen op andere gebieden eveneens welkom. Dit kan zijn qua design, audiovisuele content, SEO-optimalisatie, marketing, et cetera. Mocht je kennis hebben van deze of soortgelijke zaken, schroom dan niet om contact op te nemen. Samenwerkingen en creatieve invullingen zijn altijd welkom!

NEEM CONTACT OP

Velden met een asterisk zijn verplicht.

    Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid