Sponsor

Cooler Master introduceert de GA2711 monitor

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de GA2711 focust Cooler Master zich op een betaalbare, entry-level budget gaming monitor. Met een 27-inch QHD-scherm en een verversingssnelheid van 100Hz, moet het beeldscherm met degelijke instap specificaties doen overtuigen. Op het moment van schrijven is er nog niks bekend over de prijs en beschikbaarheid.

Het officiële persbericht

Cooler Master, een toonaangevende leverancier van PC-componenten, gaming randapparatuur en technische lifestyle-oplossingen, heeft vandaag de lancering van de GA2711 monitor aangekondigd. Deze nieuwe toevoeging aan Cooler Master zijn assortiment is ontworpen om een hoogwaardige optie te bieden voor gamers, professionals en alledaagse gebruikers die hun digitale ervaring willen verbeteren. De GA2711 combineert kwaliteitsprestaties met praktische functies, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een upgrade van standaard kantoormonitoren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verbeterde beelden: geniet van een 27-inch QHD-scherm met een verversingssnelheid van 100Hz, perfect voor werk en ontspanning.
  • Veelzijdige modi: weergave op maat met de modi Actie, FPS, RTS, Aangepast, Standaard, Web, Tekst en Film, plus Adaptieve Synchronisatie voor vloeiendere beelden.
  • Soepele prestaties: een verversingssnelheid van 100 Hz en een responstijd van 1 ms minimaliseren bewegingsonscherpte en vertraging en zorgen voor een naadloze ervaring.
  • Rijke kleurenweergave: het IPS-paneel dekt 99% van het sRGB-kleurenspectrum, wat zorgt voor levendige en nauwkeurige kleuren.
    Comfortgericht ontwerp: Functies zoals weinig blauw licht en flikkervrije technologie zorgen voor langere, comfortabelere kijksessies.
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *