Sponsor

Cooler Master lanceert de TD500 MAX behuizing

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de TD500 MAX behuizing breidt Cooler Master zijn MAX-series verder uit. Bij de aanschaf van een MAX-series behuizing ben je in één klap voorzien van een behuizing, voeding en waterkoeling. Met de TD500 MAX lijkt Cooler Master ook voor prestaties te gaan met de gecombineerd Atmos AIO-koeler met daarop drie nieuwe Mobius 120P ventilatoren. Inmiddels zijn we in bezit van deze nieuwe behuizing en voorzien we je binnenkort van een review.

Het officiële persbericht

Cooler Master, een toonaangevende leverancier van PC-componenten, gaming-randapparatuur en tech lifestyle-oplossingen, heeft vandaag de TD500 MAX aangekondigd, de eerste ATX-kast in de MAX-serie. De TD500 MAX is gemaakt om te voldoen aan de eisen van enthousiastelingen en integreert naadloos uitzonderlijke thermische prestaties met gebruiksvriendelijke functies, waardoor het een uitstekende keuze is in zijn categorie.

De TD500 MAX onderscheidt zich door zijn uitgebreide koeloplossing, met de 360 x 38mm Atmos AIO-koeler. Dit geavanceerde koelsysteem zorgt voor optimale prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Daarnaast is de case uitgerust met exclusieve kabelconnectoren, die het bouwproces vereenvoudigen en gebruikers in staat stellen maximale prestaties te bereiken met minimale inspanning.

Belangrijkste kenmerken:

  • Aangepaste AIO-koeler: een Cooler Master 360x38mm Atmos radiator met drie Mobius 120P ventilatoren kan zelfs de nieuwste CPU’s koel houden.
  • Op maat gemaakte voedingsoplossing: een Cooler Master GXII 850 W ATX 3.0 voeding is vooraf geïnstalleerd en klaar voor hoge prestaties op piekvermogen, met 2-traps kabelaansluitingen en vooraf gerouteerde kabels naar het moederbord en de GPU.
  • Innovatieve schroefopslag: het deksel van de PSU heeft een handige, verborgen opbergruimte voor extra schroeven.
  • ATX 3.0: klaar voor de hoogste toppen van moderne pc-prestaties.
  • Gepatenteerde tweetraps voedingsconnector: om de installatie- en kabelbeheerproblemen nog verder te verminderen, hebben we onze gepatenteerde, intern ontworpen tweetraps voedingsconnector toegevoegd.
  • Exclusief kleurenschema: de TD500 wordt geleverd in de MAX exclusieve grijze kleur, met een esthetiek die net zo gedurfd is als de specificaties.
Prijs en beschikbaarheid

De TD500 MAX is naar verwachting rond 18 april beschikbaar met een verwachtte adviesprijs van € 459,90.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *