Sponsor

Cooler Master onthult MasterLiquid Illusion-koelers

Hardware nieuws, pc

Het is eventjes geleden dat Cooler Master een nieuwe productreeks heeft onthuld op het gebied van waterkoeling. Daar komt deze week verandering in, want de fabrikant heeft haar nieuwe reeks aan all-in-one-waterkoeling (AIO) onthuld. De nieuwe serie gaat door het leven als de MasterLiquid Illusion-reeks en komt in twee maten: de MasterLiquid ML240 Illusion en MasterLiquid ML360 Illusion. Kortom, de koelers komen beschikbaar met radiatoren van 240 mm en 360 mm respectievelijk.

Beide koelers komen standaard in een zwarte uitvoering, maar met de MasterLiquid ML240 Illusion biedt Cooler Master ook een witte editie. Bij alle uitingen levert de fabrikant in ieder geval de MasterFan MF120 Halo-fans, die voorzien zijn 24 individuele leds. Uiteraard is de pomp, een derde generatie Dual Chamber Pump, dan eveneens voorzien van verlichting.

Als alternatief is de RGB-verlichting adresseerbaar middels de software van moederbordfabrikanten. Mocht er toch geen compatibiliteit zijn, dan is het alsnog mogelijk om via de Addressable Gen 2 RGB-controller en Cooler Master MasterPlus+-software de verlichting aan te sturen. Kortom, in elk scenario dien je de RGB-functionaliteit van de koelers te kunnen besturen.

Prijs en releasedatum

Beide varianten van de Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion bezitten een adviesprijs van € 119,99. De MasterLiquid ML360 Illusion bezit opvolgend een adviesprijs van € 139,99. Kortom, Cooler Master mikt op het instap/middensegment met haar nieuwe AIO-reeks. Voor meer informatie en de specificaties kan je logischerwijs terecht bij de desbetreffende productpagina’s: ML240 en ML360.

Bron: Cooler Master

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid