Sponsor

Cooler Master organiseert designwedstrijd voor coronabestrijding

Hardware nieuws, pc

De wereld is in de greep van de coronapandemie en dat heeft een invloed op vrijwel alle aspecten van ons dagelijks leven. Gelukkig doen we alles in onze macht om het virus te bestrijden en een verschil te maken voor onze naasten, kwetsbare doelgroepen en degenen die al geraakt zijn door COVID-19. Die strijd zien we vandaag ook terugkeren, maar dan in een onverwachte, doch aangename vorm vanuit een zéér bekende fabrikant: Cooler Master.

Het bedrijf heeft namelijk een wedstrijd aangekondigd, waarbij het doel is om een custom MM711-muis te ontwerpen. De vijf beste designs worden gekozen als winnaar en beloond met een extraatje. Daarna komen die designs beschikbaar als limited edition varianten van de Cooler Master MM711 voor 60,- dollar. Vervolgens kun je 30,- dollar doneren aan een liefdadigheidsinstelling die zich focust op COVID-19, om dan 30,- dollar aan korting te krijgen op je pre-order van de muis.

Deelname

Om deel te nemen aan de competitie is een inschrijving benodigd op de wedstrijdpagina van Cooler Master. Daar tref je alle informatie aan omtrent de regels, diverse templates voor het creëren van design en onderaan de pagina het inschrijfformulier. Op laatstgenoemde punt dien je dus je design te uploaden, inclusief een beschrijving ervan.

Mocht je besluiten om deel te nemen aan de wedstrijd, dan wensen we je natuurlijk heel veel succes toe. Heb je geen affiniteit met design, maar wens je toch een verschil te maken in de wereld? Neem dan een kijkje op de websites van Voedselbanken Nederland of bijvoorbeeld Fondsen.org. Daar kan je altijd terecht voor informatie omtrent het bestrijden van niet alleen het coronavirus, maar ook andere kwesties die een dagelijkse impact op ons hebben.

Bron: Cooler Master

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid